Pegazek89
Pegazek89
  7 grudnia 2011 (pierwszy post)

Nie bede owijać w bawełnę i tak nie znacie odpowiedzi ;]
Czarny ekran po połączeniu się z pokojem, co zrobiłem:
firewall-sprawdziłem
antywirus-nie blokuje nic
wtyczki flash- zaktualizowane
ustawienia globalne- ustawione standardowo

może ktoś ogarnie temat? hy hy

Adidasowa
Adidasowa
  7 grudnia 2011

pisz tutaj: http://www.fotka.pl/pomoc
bo jedyne co ci tutaj poradzą to: zmień przeglądarkę, wyczyść ciasteczka, przeinstaluj system itp :woot:

MichaU
MichaU
  8 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pisz tutaj: http://www.fotka.pl/pomoc bo jedyne co ci tutaj poradzą to: zmień przeglądarkę, wyczyść ciasteczka, przeinstaluj system itp

tam czeka go to samo no ewentualnie "problem jest nam znany, pracujemy nad poprawa serwisu "
Pegazek89
Pegazek89
  8 grudnia 2011

aktualizacja activex oraz flash player do wersji 11, nie polecam aktualizacji do wersji beta bo jest niekompatybilna z innymi wtyczkami, sam na to wpadłem: ) temat do zamkniecia, pozdrawiammmmm

psycholicho
psycholicho
  8 grudnia 2011

mi tez ostatnio pare razy wyskoczyl ale poczekalem i po chwili wszedl kolor

Pegazek89
Pegazek89
  8 grudnia 2011

ale u Ciebie jest kwestia łącza a u mnie kwestia zainstalowanego appletu. czekanie nic by nie dało.

Adidasowa
Adidasowa
  8 grudnia 2011
MichaU
MichaU: tam czeka go to samo no ewentualnie "problem jest nam znany, pracujemy nad poprawa serwisu "

no to ja nic na to nie poradzę. Nie ja programuję serwis i nie mam wpływu na naprawę usterek.
Pegazek89
Pegazek89
  8 grudnia 2011

To jak sie nie znasz to sie nie udzielaj;>

koniec tematu, temat do zamkniecia

melcia72
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
melcia72
  8 grudnia 2011

wszystkie tematy pozamykane a problem nie rozwiązany ... za ciorta nie moge odwiedzic zadnego pokoju i trwa to juz od ok miesiaca "polaczenie zostalo zerwane" i papa

Pegazek89
Pegazek89
  9 grudnia 2011

^ up

Jaka używasz przeglądarkę i jaka wersje javy masz ok? :) http://www.twojeip.wp.pl z tej strony informaje pobierzesz.

dla adminów brawa, nie wiem po co wybierają takich osłów skoro prostych problemów nie potrafią rozwiązać :D na co ich stać to zapewne na to,że zaraz dostanę jakieś upomnienie ha ha ;_)

MichaU
MichaU
  9 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem po co wybierają takich osłów skoro prostych problemów nie potrafią rozwiązać :D na co ich stać to zapewne na to,że zaraz dostanę jakieś upomnienie ha ha ;_)

takie problemy rozwiazuja programisci nie "adminowie"

Konto usunięte
Konto usunięte: To jak sie nie znasz to sie nie udzielaj;>

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaka używasz przeglądarkę i jaka wersje javy masz ok? :)

ty sie za to znasz :) java tu nie ma nic do tego pozdrawiam
Pegazek89
Pegazek89
  9 grudnia 2011

^up
jesteś jakiś dziwny albo tępy? widzisz,że dziewczyna się nie zna na komputerach to piszę do niej w banalny sposób.prosiłem o wymieniene jej wtyczek jakie pokazały się po wejsciu na strone. a java ma bardzo dużo do znaczenia, ja jest źle wgrana lub posiadasz wersję beta to nie masz zielonego pojęcia ile bugów występuje :) dziewczynie lepiej pomóż niż sprężać ciśnienie ;p

MichaU
MichaU
  9 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczynie lepiej pomóż niż sprężać ciśnienie ;p

nie cisne :)
nie ja jestem od pomocy. Dostala link wyzej gdzie ma sie zglosic sama a nie przez kogos. Na forum raczej tego nie zalatwi

Konto usunięte
Konto usunięte: jesteś jakiś dziwny albo tępy?

no tak ale to mnie cisnienie rozpiera :rotfl:
Pegazek89
Pegazek89
  9 grudnia 2011

:D
dobra, czekamy co odpisze :D kto pierwszy pomoże ten lepszy ;>

MichaU
MichaU
  9 grudnia 2011

Prosze bardzo :) tyle ma java do fotka tv
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.