mam problemy wejsciem na Fotka.tv chat w IE9 i FIREFOX i Safari. w IE Dostaje error:polaczenie z serverem zostalo przerwane. W firefox po prostu niedziala bez error message.
Jedyna przegladarka co dziala dla mnie to CHROME.
czemu sie tak dzieje?
lista tematów
[Kamerki] PRZEGLADARKI
Konto usunięte: mam problemy wejsciem na Fotka.tv chat w IE9 i FIREFOX i Safari. w IE Dostaje error:polaczenie z serverem zostalo przerwane. W firefox po prostu niedziala bez error message.
czemu sie tak dzieje?
jeden z błędów fotkowych. Każdy tu ci napisze, abyś poprosił FP o odświeżenie konta lub o napisanie tutaj:
http://www.fotka.pl/pomoc
ale wątpię, że to coś da Takie są uroki fotki.tv i tyle. Mi np nie działa na żadnej przeglądarce.
Konto usunięte: mam problemy wejsciem na Fotka.tv chat w IE9 i FIREFOX i Safari. w IE Dostaje error:polaczenie z serverem zostalo przerwane. W firefox po prostu niedziala bez error message.
czemu sie tak dzieje?
też to zauważyłem i sam mam rozkmine czemu ale przeszedłem na CHROME w sumie już
Spróbuj wyczyścić wszystkie ciasteczka z przeglądarki, bądź zainstalować na nowo przeglądarkę i może wtedy zadziała.
czemu sie tak dzieje?
To nic ci nie pozostaje jak napisać do FP by odświeżyli ci konto ;)
Konto usunięte: eden z błędów fotkowych. Każdy tu ci napisze, abyś poprosił FP o odświeżenie konta lub o napisanie tutaj:
http://www.fotka.pl/pomoc
ale wątpię, że to coś da Takie są uroki fotki.tv i tyle. Mi np nie działa na żadnej przeglądarce.
Konto usunięte: Spróbuj wyczyścić wszystkie ciasteczka z przeglądarki, bądź zainstalować na nowo przeglądarkę i może wtedy zadziała.
ej ludzie przestancie pierdzielic o ciasteczkach sreczkach odswiezaniach jak to nie dziala ;] problem nie lezy po tej stronie ;]
Michau nie zgodzę się z tobą ponieważ czasami wyczyszczenie ciasteczek albo instalacją najnowszego Flash Playera czy przeglądarki pomaga.