phoenixarizona
phoenixarizona
  27 listopada 2011 (pierwszy post)

mam problemy wejsciem na Fotka.tv chat w IE9 i FIREFOX i Safari. w IE Dostaje error:polaczenie z serverem zostalo przerwane. W firefox po prostu niedziala bez error message.
Jedyna przegladarka co dziala dla mnie to CHROME.
czemu sie tak dzieje?

Adidasowa
Adidasowa
  27 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam problemy wejsciem na Fotka.tv chat w IE9 i FIREFOX i Safari. w IE Dostaje error:polaczenie z serverem zostalo przerwane. W firefox po prostu niedziala bez error message. Jedyna przegladarka co dziala dla mnie to CHROME. czemu sie tak dzieje?

jeden z błędów fotkowych. Każdy tu ci napisze, abyś poprosił FP o odświeżenie konta lub o napisanie tutaj:
http://www.fotka.pl/pomoc
ale wątpię, że to coś da :woot: Takie są uroki fotki.tv i tyle. Mi np nie działa na żadnej przeglądarce.
phoenixarizona
phoenixarizona
  27 listopada 2011

dzieki, ciekawy jestem czy moze miec to cos wspolnego z reklamami i blednym przekierowaniem

RafoX
RafoX
  28 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam problemy wejsciem na Fotka.tv chat w IE9 i FIREFOX i Safari. w IE Dostaje error:polaczenie z serverem zostalo przerwane. W firefox po prostu niedziala bez error message. Jedyna przegladarka co dziala dla mnie to CHROME. czemu sie tak dzieje?

też to zauważyłem i sam mam rozkmine czemu ale przeszedłem na CHROME w sumie już
Adidasowa
Adidasowa
  28 listopada 2011
RafoX
RafoX: przeszedłem na CHROME w sumie już

na chromie też się tak dzieje.
Pitero187
Pitero187
  28 listopada 2011

Spróbuj wyczyścić wszystkie ciasteczka z przeglądarki, bądź zainstalować na nowo przeglądarkę i może wtedy zadziała.

phoenixarizona
phoenixarizona
  29 listopada 2011

probowalem nie pomaga. moze mam za krotki timeout ustawiony...

RafoX
RafoX
  29 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na chromie też się tak dzieje.

e no u mnie nie
Adidasowa
Adidasowa
  29 listopada 2011
RafoX
RafoX: e no u mnie nie

u mnie np się działo i zainstalowałam sobie ff, ale problem został.
Pitero187
Pitero187
  29 listopada 2011
Konto usunięte

To nic ci nie pozostaje jak napisać do FP by odświeżyli ci konto ;)
Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  29 listopada 2011

jeżeli chodzi o reklamy to spróbuj z adblockiem

MichaU
MichaU
  30 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: eden z błędów fotkowych. Każdy tu ci napisze, abyś poprosił FP o odświeżenie konta lub o napisanie tutaj: http://www.fotka.pl/pomoc ale wątpię, że to coś da Takie są uroki fotki.tv i tyle. Mi np nie działa na żadnej przeglądarce.

Konto usunięte
Konto usunięte: Spróbuj wyczyścić wszystkie ciasteczka z przeglądarki, bądź zainstalować na nowo przeglądarkę i może wtedy zadziała.

ej ludzie przestancie pierdzielic o ciasteczkach sreczkach odswiezaniach jak to nie dziala ;] problem nie lezy po tej stronie ;]
Pitero187
Pitero187
  2 grudnia 2011

Michau nie zgodzę się z tobą ponieważ czasami wyczyszczenie ciasteczek albo instalacją najnowszego Flash Playera czy przeglądarki pomaga.

Adidasowa
Adidasowa
  2 grudnia 2011
MichaU
MichaU: ej ludzie przestancie pierdzielic o ciasteczkach sreczkach odswiezaniach jak to nie dziala ;] problem nie lezy po tej stronie ;]

czytaj ze zrozumieniem co napisałam.
Konto usunięte
Konto usunięte: jeden z błędów fotkowych. Każdy tu ci napisze, abyś poprosił FP o odświeżenie konta lub o napisanie tutaj: http://www.fotka.pl/pomoc ale wątpię, że to coś da Takie są uroki fotki.tv i tyle. Mi np nie działa na żadnej przeglądarce.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.