Podczas własnej transmisji mam kłopot z pisaniem na czacie obok. Czasami jednak "działa' na zasadzie że jak wcisnę szybko 10 razy jedną literkę to wyświetli i nie widzę co piszą inni do mnie. Temu błędowi towarzyszy co jakiś czas błąd że loguję się 2 razy na ten sam profil. Mam zainstalowaną najnowszą wersję flash Playera, powyższy problem występuje przy użyciu wszelakich przeglądarek.
[Kamerki] Problem z fotka.tv
I ja też tam mam to już prawdziwe jaja ile można czekac na rozwiązanie tego problemu?
Witam mam pytanie ci ludzie co zajmują się tym problemem z tv to specjaliści?Bo zaczynam w to wątpić problem goni problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przyznam iż mi też pojawia się czasami błąd 2 raz próbujesz się zalogować do pokoju i mnie wywala a wcale dwa razy się do tego pokoju nie logowałem.
Mam kłopot z Fotką TV - Ciągle wyswietla mi się komunikat,że 2 razy próbuje zalogować się do pokoju.Co mam z tym zrobić ? Jestem of line a nadal jest na Fotka TV moje zdjęcie z TV. :/
Problem dalej istnieje. Włączam własną transmisję chwilę działa poprawnie (czyli jakieś 5 sekund) i po chwili wyskakuje komunikat że próbuje się zalogować 2 razy to tego samego pokoju mimo że tego nie robię. Dzisiaj odkryłem że dodatkowo z głównym czatem czyli rozrywka->czat jest to samo,po chwili wszystko się zacina i nic nie mogę pisać. Flash Playera,Javę mam zaktualizowaną, wszelakie pliki tymczasowe są pokasowane na s.asteriod jest poustawiane jak trzeba. Przeinstalowałem każdą przeglądarkę, wirusów na komputerze nie mam żadnych. Hym...więc co to może być ?