Witam mile panie.Od grudnia probuje rozreklamowc swoj servis w Lodzi. Zastanawialem sie czy kilka darmowych wystepow na Fotka.tv pomogloby mi zyskac popularnosc. Zamierzam od 1 grudnia nadawac wystapy regularnie ok 10 rano z haslem oczywiscie dal pelnoletnich kobiet. Prosze o opinie i rady. Maciek
lista tematów
[Kamerki] Striptiz dla kobiet
Konto usunięte: Witam mile panie.Od grudnia probuje rozreklamowc swoj servis w Lodzi. Zastanawialem sie czy kilka darmowych wystepow na Fotka.tv pomogloby mi zyskac popularnosc. Zamierzam od 1 grudnia nadawac wystapy regularnie ok 10 rano z haslem oczywiscie dal pelnoletnich kobiet. Prosze o opinie i rady. Maciek
i raczej na transmisji też dostaniesz bana za takie coś Pamiętaj, że moderatorzy mają dostęp do twojego pokoju, nawet jeśli zrobisz haslo.
Konto usunięte: to znaczy ze jesli bede mial kilk aosob na pokoju oczywiscie pelnoletnich i reobiore sie przed nimi to i tak moge byc zbanowany?
zdecydowanie tak jak chcesz takie coś robić to teraz popularna jest strona http://showup.tv/ , tam możesz robić co zechcesz i bana nie dostaniesz.
Konto usunięte: rozumiem. ciekawi mnie czy duzo kobiet oglada i czy myslis ze jakbym reklmaowal taki servis to moglo by to miec jakis odzew czy raczej zalezalo by im na darmowym wystepie?
musisz sprawdzić, dalej już nie wnikam, wystarczająco ci pomogłam, uświadomiłam, że na Fotka coś takiego nie przejdzie. Tyle.
[quote=Adidasowa]musisz sprawdzić, dalej już nie wnikam, wystarczająco ci pomogłam, uświadomiłam, że na Fotka coś takiego nie przejdzie. Tyle.[/quote
ok dziki za pomoc.zastanawialem sie jeszcze czy sama reklama innej strony by przeszla?]