maciekdlakobiet
maciekdlakobiet
  13 listopada 2011 (pierwszy post)

Witam mile panie.Od grudnia probuje rozreklamowc swoj servis w Lodzi. Zastanawialem sie czy kilka darmowych wystepow na Fotka.tv pomogloby mi zyskac popularnosc. Zamierzam od 1 grudnia nadawac wystapy regularnie ok 10 rano z haslem oczywiscie dal pelnoletnich kobiet. Prosze o opinie i rady. Maciek

Adidasowa
Adidasowa
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam mile panie.Od grudnia probuje rozreklamowc swoj servis w Lodzi. Zastanawialem sie czy kilka darmowych wystepow na Fotka.tv pomogloby mi zyskac popularnosc. Zamierzam od 1 grudnia nadawac wystapy regularnie ok 10 rano z haslem oczywiscie dal pelnoletnich kobiet. Prosze o opinie i rady. Maciek

:ban: i raczej na transmisji też dostaniesz bana za takie coś :zonk: Pamiętaj, że moderatorzy mają dostęp do twojego pokoju, nawet jeśli zrobisz haslo.
wfistamacius
wfistamacius
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i raczej na transmisji też dostaniesz bana za takie coś Pamiętaj, że moderatorzy mają dostęp do twojego pokoju, nawet jeśli zrobisz haslo.

to znaczy ze jesli bede mial kilk aosob na pokoju oczywiscie pelnoletnich i reobiore sie przed nimi to i tak moge byc zbanowany?
Adidasowa
Adidasowa
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to znaczy ze jesli bede mial kilk aosob na pokoju oczywiscie pelnoletnich i reobiore sie przed nimi to i tak moge byc zbanowany?

zdecydowanie tak:tak: jak chcesz takie coś robić to teraz popularna jest strona http://showup.tv/ , tam możesz robić co zechcesz i bana nie dostaniesz.
wfistamacius
wfistamacius
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zdecydowanie tak jak chcesz takie coś robić to teraz popularna jest strona http://showup.tv/ , tam możesz robić co zechcesz i bana nie dostaniesz.

czy to jest servis porownywalny popularnoscia do fotki .tv?
wiesz chodzi mi o dobra reklame
Adidasowa
Adidasowa
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy to jest servis porownywalny popularnoscia do fotki .tv? wiesz chodzi mi o dobra reklame

wiesz, tam na kanałach siedzi po 900 osób, szczególnie wieczorami :mrgreen: tutaj nigdy nie było takich wyników.
wfistamacius
wfistamacius
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, tam na kanałach siedzi po 900 osób, szczególnie wieczorami tutaj nigdy nie było takich wyników

rozumiem. ciekawi mnie czy duzo kobiet oglada i czy myslis ze jakbym reklmaowal taki servis to moglo by to miec jakis odzew czy raczej zalezalo by im na darmowym wystepie?
Adidasowa
Adidasowa
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: rozumiem. ciekawi mnie czy duzo kobiet oglada i czy myslis ze jakbym reklmaowal taki servis to moglo by to miec jakis odzew czy raczej zalezalo by im na darmowym wystepie?

musisz sprawdzić, dalej już nie wnikam, wystarczająco ci pomogłam, uświadomiłam, że na Fotka coś takiego nie przejdzie. Tyle.
wfistamacius
wfistamacius
  13 listopada 2011

[quote=Adidasowa]musisz sprawdzić, dalej już nie wnikam, wystarczająco ci pomogłam, uświadomiłam, że na Fotka coś takiego nie przejdzie. Tyle.[/quote
ok dziki za pomoc.zastanawialem sie jeszcze czy sama reklama innej strony by przeszla?]

Adidasowa
Adidasowa
  13 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ok dziki za pomoc.zastanawialem sie jeszcze czy sama reklama innej strony by przeszla?]

nie wiem, temat do zamknięcia.
maciekdlakobiet
maciekdlakobiet
  14 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zdecydowanie tak jak chcesz takie coś robić to teraz popularna jest strona http://showup.tv/ , tam możesz robić co zechcesz i bana nie dostaniesz.

dziewczyny czy odwiedzalyscie kiedys te stronke i co myslicie jesli tak?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.