. . . "trwa zakładanie pokoju..." wrr ! znów ten sam problem - prosze zróbcie coś z tym ! i nie pisac mi ze mam antywira wylaczyc albo jakas przegladarke zainstalować ...
z góry dzięki ; )
[Kamerki] . . .znowu to samo ; /
z tego co zauważyłem to serwer coś się zawiesił
bo miniaturki ludzi wiszą a ich nie ma ja mam teraz stale logowanie do pokoju
nic tylko pozostaje czekać
Dokładnie.Mam to samo. Kiedyś napisali mi bym sobie ściągnął Chrome bo tam działa. Tylko, że to powinno na każdej przeglądarce działać. Jeszcze wczoraj miałem dobrze, a dzisiaj zonk.
Ludzie to jest jakieś nieporozumienie! moge zrozumieć,że czasami może się zdarzyć,że nie można się połączyć:/ ale co drugi dzień mam ten sam komunikat o zakładaniu pokoju to juz chyba przesada?!
Czy ktoś coś zrobi w tym kierunku?
niżej są tematy dotyczące tej sprawy, każdy temat dotyczy tego samego. tak ciężko poczytać niżej?
jest to błąd powielany. Jednym działa, jednym nie. Programiści się muszą tym zająć.
pozostaje ci tylko czekać albo zrób to co się mówi zawsze:
- zmien przeglądarke
- wyczyść ciasteczka
- napisz do FP z prośbą o odświeżenie konta
- napisz tu:
http://www.fotka.pl/pomoc
Zamknij wszystkie zakładki przeglądarki wchodzisz tu Klikasz na usuń wszystkie następnie potwierdź (czasem się czeka). Zamykasz stronę (zakładkę). Klikasz tu teraz na Rozpocznij transmisję. Wyskoczy zapytanie:
Jeśli nie możesz kliknąć na Zezwól zamknij zakładkę i ponownie wejdź tu i zaznacz s.astaroid.pl i ustaw na Zawsze zezwalaj.
To samo tu i zaznacz s.astaroid.pl i ustaw na Zawsze zezwalaj