ITakNieOgarnieesz
ITakNieOgarnieesz
  1 listopada 2011 (pierwszy post)

. . . "trwa zakładanie pokoju..." wrr ! znów ten sam problem - prosze zróbcie coś z tym ! i nie pisac mi ze mam antywira wylaczyc albo jakas przegladarke zainstalować ...
z góry dzięki ; )

RafoX
RafoX
  1 listopada 2011

z tego co zauważyłem to serwer coś się zawiesił
bo miniaturki ludzi wiszą a ich nie ma ja mam teraz stale logowanie do pokoju
nic tylko pozostaje czekać

hugus15
hugus15
  1 listopada 2011
RafoX
RafoX: z tego co zauważyłem to serwer coś się zawiesił bo miniaturki ludzi wiszą a ich nie ma ja mam teraz stale logowanie do pokoju nic tylko pozostaje czekać

naprawicie to dzis??
tekken
tekken
  1 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: . . . "trwa zakładanie pokoju..." wrr ! znów ten sam problem - prosze zróbcie coś z tym ! i nie pisac mi ze mam antywira wylaczyc albo jakas przegladarke zainstalować ... z góry dzięki ; )

Dokładnie.Mam to samo. Kiedyś napisali mi bym sobie ściągnął Chrome bo tam działa. Tylko, że to powinno na każdej przeglądarce działać. Jeszcze wczoraj miałem dobrze, a dzisiaj zonk.
chlopakDnB
chlopakDnB
  1 listopada 2011

Ludzie to jest jakieś nieporozumienie! moge zrozumieć,że czasami może się zdarzyć,że nie można się połączyć:/ ale co drugi dzień mam ten sam komunikat o zakładaniu pokoju to juz chyba przesada?!
Czy ktoś coś zrobi w tym kierunku?

tekken
tekken
  1 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Za kilka dni naprawią, a potem znowu się wszystko zjebie.
Adidasowa
Adidasowa
  1 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: . . . "trwa zakładanie pokoju..." wrr ! znów ten sam problem - prosze zróbcie coś z tym ! i nie pisac mi ze mam antywira wylaczyc albo jakas przegladarke zainstalować ... z góry dzięki ; )

niżej są tematy dotyczące tej sprawy, każdy temat dotyczy tego samego. :zonk: tak ciężko poczytać niżej? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: naprawicie to dzis??

jest to błąd powielany. Jednym działa, jednym nie. Programiści się muszą tym zająć.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ludzie to jest jakieś nieporozumienie! moge zrozumieć,że czasami może się zdarzyć,że nie można się połączyć:/ ale co drugi dzień mam ten sam komunikat o zakładaniu pokoju to juz chyba przesada?! Czy ktoś coś zrobi w tym kierunku?

pozostaje ci tylko czekać :mrgreen: albo zrób to co się mówi zawsze:
- zmien przeglądarke
- wyczyść ciasteczka
- napisz do FP z prośbą o odświeżenie konta
- napisz tu:
http://www.fotka.pl/pomoc
tekken
tekken
  1 listopada 2011

U mnie już działa. Ciekawe jak długo.

GRADEK83
GRADEK83
  1 listopada 2011

Zamknij wszystkie zakładki przeglądarki wchodzisz tu Klikasz na usuń wszystkie następnie potwierdź (czasem się czeka). Zamykasz stronę (zakładkę). Klikasz tu teraz na Rozpocznij transmisję. Wyskoczy zapytanie:

Jeśli nie możesz kliknąć na Zezwól zamknij zakładkę i ponownie wejdź tu i zaznacz s.astaroid.pl i ustaw na Zawsze zezwalaj.
To samo tu i zaznacz s.astaroid.pl i ustaw na Zawsze zezwalaj

SweetFryciaWPR
SweetFryciaWPR
  5 listopada 2011

Zrobiłam tak i nie działa ;((( Masakra..
xFIREFIGHTERx
xFIREFIGHTERx
  13 listopada 2011

Nic to nie dało, proszę o odświeżenie profilu.

fkxxface
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
fkxxface
  19 listopada 2011

jest mi ktoś w stanie pomóc ? mam non stop szukanie aktywnej kamery a zrobiłam juz WSZYSTKO co było w poradach na tym forum dotyczących tego problemu :/ juz mnie to irytuje bo nadal jest to samo i to nie pierwszy dzień..

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.