Siemano mam taki problem ze raz mi dziala caly dzien tv aaa raz wejde i wlogole mi nie chce wejsc wlaczam zaraz pokazuje "trwa zakladanie pokoju" i nie wlaczy sie ni uja :/ o co kaman ??? ;>
lista tematów
[Kamerki] problem :/
xXxRQ7xXx: Siemano mam taki problem ze raz mi dziala caly dzien tv aaa raz wejde i wlogole mi nie chce wejsc wlaczam zaraz pokazuje "trwa zakladanie pokoju" i nie wlaczy sie ni uja :/ o co kaman ??? ;>
Jeden z błędów fotkowych, zgłaszany bardzo często. Po prostu serwis za dużo nowych opcji wprowadza psując te stare, a raczej nie robią tego dobrze
Możecie spróbować pisać na kontakt:
http://www.fotka.pl/pomoc#problem_231
xXxRQ7xXx: Siemano mam taki problem ze raz mi dziala caly dzien tv aaa raz wejde i wlogole mi nie chce wejsc wlaczam zaraz pokazuje "trwa zakladanie pokoju" i nie wlaczy sie ni uja :/ o co kaman ??? ;>
mam tak od około tygodnia i jakoś nikt jeszcze mi tego nie zrobił nawet sam programista nie wie jak mi to naprawić
nie ma rzeczy nie możliwych dla programisty :) wszystko da sie naprawic.... tylko problem w tym jest...
że..
im sie nie chce :)
jest to wina konta i serwisu Fotka.tv :) niesystematyczne czyszczenie kesza powoduje iz serwis dziala jak chce i kiedy chce... i dla kogo chce :)
a wystarczy 1 komenda... cierpliwosc na ponowny rozruch... - 10 min max i serwis stoi jak nowy :)