... z opcją "Ustaw miniaturkę" ?
[Kamerki] Co sie stało z... strona 3 z 4
Dlaczego w nowej transmisji przez 5 minut zostaje miniaturka z poprzedniej transmisji, która miała miejsce nawet kilka godzin wcześniej. Kompletnie bezsensowne. Niech już ta miniaturka zmienia się co 5 minut ale niech zmienia się też automatycznie na początku nowej transmisji.
hahahahhaha doma ... No wlasnie tak to jest ;/ ja tez nie chcialabym zeby ktos mnie taka zobaczyl ;c
Proponuję pójść na kompromis - normalna miniatura wyświetlana wszystkim i robiona, co kilka minut wyświetlana moderatorom, żeby mieli podgląd tego, co się dzieje na transmisji. Albo podgląd pokoju po najechaniu na miniaturę dla moderatorów? Możliwości jest wiele.
totalny niewypal .Przywrócić manualne robienie miniatur a nie to co teraz! albo rezygnuje z tego bo to nie ma sensu..mysle ze sie zgodzicie....
Pomysł to totalny nie wypał ;/ Gdyby była informacja ze zaraz bedzie tworzona nowa miniatura to wtedy jeszcze można sie jako przygotować a takto to przewaznie zdjecia wychodza zamazane bo nikt o normalnych zmysłach nie stoi caly czas w miejsciu.
nastepnym razem przeczytaj sam siebie zanim co opublikujesz ;]
wierzysz w star trecka? bo ja nie ;]
a ty przynajmniej nie bedziesz miala cyckow wypchanych skarpetami na miniaturze ;] bless
no coz...button do zmieniania mini moglby zostac...nawet jesli miniatura sie sama zmienia...user powinien miec prawo do zmieniania swojej wizytowki jesli uzna ze zamiast go reprezentowac, osmiesza