jurooo13
jurooo13
  17 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Chciałam ostrzec młode dziewczyny rzez uzytkownikiem fotki.tv "JoseAmnesia " . JEst on niebezpieczny. jestem jego ofiara . Naciaga młode dziewczyny , nigdy w swoim wieku, najpierw bajeruje , bd pisal ze jest skrzywdzony przez los, ze dziewczyny go krzywdza. Najpierw bd chcial nr gg i to od kilku naraz, potem numer tel bd proponował ze doładuje tel. Nie pisze tego bo chce sie na nim zamscic po prostu chce ostrzec was dziewczyny. Jest uzalezniony od fotki!! czy tak sie zachowuje dorosly facet ktory jest w zwiazku owi ze kocha, po czym po rozstaniu wraca na portal i pisze do kobiety z ktora był ze on szuka nastepnej. Ma zmienne nastroje, raz jest usmiechniety a za 5 min zdołowany i tak wlsnie wzabia dziewczyny. Nie raz mnie szarpał i wyzywał. Ma rowniez dziwne odchyły seksualne.Naprawde dziewczyny uwazajcie.!!

Zadziora
Zadziora
  17 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałam ostrzec młode dziewczyny rzez uzytkownikiem fotki.tv "JoseAmnesia " .

nie ma takiego profilu;>
MichaU
MichaU
  17 sierpnia 2011
Zadziora
Zadziora: nie ma takiego profilu;>

bo on jest przebiegly i sie dobrze maskuje co czyni go jeszcze bardziej niebezpiecznym :ninja:
jurooo13
jurooo13
  17 sierpnia 2011

słuchajcie moze sa inne portale z kamera bo on jest chory i musi sie pokazywac ;/ moze na innym portalu zwabia dziewczyny??

jurooo13
jurooo13
  17 sierpnia 2011

a jest taka mozliwosc zeby on siedzial na kamerze ale nie był widoczny?? tak chyba nie mzna prawda?? ja pisalam do administratora o zablokowanie go moze go wyrzucili co??

FejkowyLizak
FejkowyLizak
  17 sierpnia 2011
Wstrząsające.
jurooo13
jurooo13
  17 sierpnia 2011

wstrzasajace ale prawdziwe

FejkowyLizak
FejkowyLizak
  17 sierpnia 2011
jak głupia cipa to się nie dziwie, a później płacz i zgrzytanie zębów :]
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  18 sierpnia 2011

hahahahahhah ;> a dziewczyny same muszą uważać na to co robią i przede wszystkim myśleć :]
jurooo13
jurooo13
  18 sierpnia 2011

jestescie nie powazne, ja chcialam ostrzec bo ławo wpasc w pułapke a takich facetow trzeba tepic;/

Paulina
Paulina
  18 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jestescie nie powazne, ja chcialam ostrzec bo ławo wpasc w pułapke a takich facetow trzeba tepic;/

Jesteśmy poważne, ale takiej osoby nie ma, więc nie da się go i tak złapać już teraz, więc ta dyskusja nie ma sensu, poza tym i tak dziewczyn nie ostrzeżesz, bo będą chciały to i tak go posłuchają, po 2 mało osób czyta forum, po 3 takich osób jest dużo :)
Paulina
Paulina
  18 sierpnia 2011

a i jeszcze coś jakby nawet istniał taki profil, to masz jakiś dowód na jego winę? ;-)

jurooo13
jurooo13
  18 sierpnia 2011

sluchaj dowodow ja mam mnustwo i znam dziewczyny ktore rowniez oszukiwał , krzywidzil wiec sprawa załatwiona. Moze to i nic nie da ale zawsze warto sprobowac:)

XProwokatorX
XProwokatorX
  19 sierpnia 2011

hmmm zaczynam sie bac :( chyba odlacze internet :)

Adidasowa
Adidasowa
  19 sierpnia 2011

Brak słów, ręce opadają... Najlepiej usuńmy konta teraz z fotki.pl bo jakiś gościu sobie grasuje :zonk: Jak się jest naiwnym to tak jest. Ucz się na błędach.
Powodzenia :bye:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.