Witam . mam problem z jakoscia obrazu ;< . Lekko sie rusze i robia sie kwadraciki . Nigdy tak nie mialem , proszę o pomoc !
[Kamerki] Jakość obrazu ; strona 1 z 2
wiec tak... zainstaluj sobie nowe sterowniki do karty graficznej i kamery...jesli nie ma nowszych to przeinstaluj stare. ja tak mam wlasnie teraz jak postawilem system (windows7) i nie zainstalowalem sterownikow ;] u mnie przynajniej to rozwiazuje problem w 100%
to jakiś problem na serwisie nie ma nic wspólnego z tym ustawienia kamerki flash itp zauważyłem też to dziś u wszystkich
to kiedy maja zamiar to naprawic !? ;/ Bo kurde kwadraciki ;/ A do tej pory wszystko bylo okej , ladny obraz
Ja ni emam problemów jest to spowodowane tak jak wyżej kolega pisał sterowniki od karty lub też słaba transmisja przepływości internetu szczególnie jak ściągacie coś z neta i wtedy wam może zamulać obraz na cam.
Nie jest okej, bo ma to większość osób na Fotka.tv oczywiście przeinstalowanie flasha'a nie pomaga. Wina uploadu ani pingu też to być nie może, ponieważ wcześniej na tym samym necie wszystko było okej. Ewidentnie jest coś z jakością streamu przez serwer.
ja pier , nie mialem nigdy problemow z kamerka , jakos na skype wszystko okej z kamerka , to u was cos z ta walona fotka tv !
Nigdy nic wczesniej sie nie działo a nagle teraz połowa osob ma problemy. To na pewno nie jest wina uzytkownikow ale serwisu fotka.tv. Mam win7, dobre stery i nowego flasha cos jeszcze?