EGZEKUT0R
EGZEKUT0R
  5 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Witam . mam problem z jakoscia obrazu ;< . Lekko sie rusze i robia sie kwadraciki . Nigdy tak nie mialem , proszę o pomoc !

South
South
  6 sierpnia 2011

wiec tak... zainstaluj sobie nowe sterowniki do karty graficznej i kamery...jesli nie ma nowszych to przeinstaluj stare. ja tak mam wlasnie teraz jak postawilem system (windows7) i nie zainstalowalem sterownikow ;] u mnie przynajniej to rozwiazuje problem w 100%

evin12
evin12
  6 sierpnia 2011

Ja tez mam taki problem a dotychczas wszystko było ok...

RafoX
RafoX
  6 sierpnia 2011

to jakiś problem na serwisie nie ma nic wspólnego z tym ustawienia kamerki flash itp zauważyłem też to dziś u wszystkich

EGZEKUT0R
EGZEKUT0R
  6 sierpnia 2011

to kiedy maja zamiar to naprawic !? ;/ Bo kurde kwadraciki ;/ A do tej pory wszystko bylo okej , ladny obraz

h0ney
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
h0ney
  6 sierpnia 2011

Ja też mam piksele na kamerce.

MichaU
MichaU
  6 sierpnia 2011
Musli
Musli: Ja też mam piksele na kamerce.

to nie pksele, to sie nazywa oko :rotfl:
EGZEKUT0R
EGZEKUT0R
  6 sierpnia 2011

to kur naprawcie to !

kamilpl87
kamilpl87
  7 sierpnia 2011

Ja ni emam problemów jest to spowodowane tak jak wyżej kolega pisał sterowniki od karty lub też słaba transmisja przepływości internetu szczególnie jak ściągacie coś z neta i wtedy wam może zamulać obraz na cam.

RafoX
RafoX
  7 sierpnia 2011

spoko malina już wszystko gra :)

Kiciock
Kiciock
  7 sierpnia 2011

Nie jest okej, bo ma to większość osób na Fotka.tv oczywiście przeinstalowanie flasha'a nie pomaga. Wina uploadu ani pingu też to być nie może, ponieważ wcześniej na tym samym necie wszystko było okej. Ewidentnie jest coś z jakością streamu przez serwer.

EGZEKUT0R
EGZEKUT0R
  7 sierpnia 2011

ja pier , nie mialem nigdy problemow z kamerka , jakos na skype wszystko okej z kamerka , to u was cos z ta walona fotka tv !

evin12
evin12
  7 sierpnia 2011

Nigdy nic wczesniej sie nie działo a nagle teraz połowa osob ma problemy. To na pewno nie jest wina uzytkownikow ale serwisu fotka.tv. Mam win7, dobre stery i nowego flasha cos jeszcze?

dorotakrakow
dorotakrakow
  7 sierpnia 2011

mam to samo, wyskakują kwadraciki, a jak sie porusze to juz w ogole nic nie widać.
na dodatek cały czas mam jakieś dwie osoby niezalogowane : x i czasem nie moge pisać ( nawet jak nie ma stu osób )

evin12
evin12
  7 sierpnia 2011

Więc jak sami widzicie drodzy administratorzy problem tkwi u was.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.