emplo
emplo
  2 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Chciałbym wyjaśnić co jest w opisie transmisji dozwolone a co nie.

Przed chwilą moderator Etunio wywalił z transmisji jej autora za opis:
"pokazemy Wam cos za 300 widzów :))"
Czy jest w tym coś niezgodnego z regulaminem lub netykietą? A może moderator działa zgodnie z zasadą "głodnemu chleb na myśli"?

Nie jest to typowa skarga na moderatora więc proszę mnie nie odsyłać do MG.
Jest to prośba o sprecyzowanie zasad i ich przestrzeganie.

marcinwkz
marcinwkz
  2 sierpnia 2011

emplo gdyby było zgodne z regulaminem Etunio nie czepiał by się na pewno.

emplo
emplo
  2 sierpnia 2011

To proszę o wskazanie fragmentu w regulaminie, który zacytowany opis łamie.

0penYourMind
0penYourMind
  2 sierpnia 2011

Zależy jak kto co interpretuje, głodnemu chleb na myśli :napalony:

emplo
emplo
  2 sierpnia 2011

No więc jeśli też tak uważasz to chyba zgodzisz się, że nie ma żadnych podstaw do interwencji moderatora w takim przypadku.

Nie powinno dochodzić do sytuacji, w których moderator interpretuje w dowolny sposób regulamin. Nie powinno dochodzić do sytuacji gdy dwóch moderatorów ma sprzeczne zdanie na temat zgodności z regulaminem. W takim przypadku jeden z nich nie nadaje się do swojej funkcji.

pako2006
pako2006
  2 sierpnia 2011

@emplo
Widziałem te transmisje i muszę przyznać, że Etunio postąpił dobrze :)
Dziewczyny nie chciały zmienić opisu i w prost napisały Etuniowi, że opisu nie zmienią i Etunio przystąpił do kicknięcia tych dziewczyn.

P.S Ty byś się do roboty wziął, a nie oglądał 15 latki i pisał "pokaż cycki" święty nie jesteś:)

Pozdrawiam

0penYourMind
0penYourMind
  2 sierpnia 2011

To był tam jeszcze jakiś inny moderator co miał swoje zdanie ?

Chyba, że chodzi Ci o mnie ?

Ja nikogo nie popieram, ani nie staję w obronie żadnej strony ze względu, że nie było mnie tam,nie widziałem co się dzieje, w jakiej atmosferze była prowadzona transmisja odnosząca się do opisu.

Co do słuszności kicka (bo to nie ban) to jedni będą myśleć, a inni tak, nikomu się nie dogodzi.

Zresztą Etunio jest młodym stażem modem, który bada teren, wyrobi się jeszcze, dajcie mu czas :smoczek:

ktosmilyxD
ktosmilyxD
  2 sierpnia 2011

ja zrobilem screena jak pokazaly sie w stanikach , wiec ban UZASADNIONY!

emplo
emplo
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Widziałem te transmisje i muszę przyznać, że Etunio postąpił dobrze :) Dziewczyny nie chciały zmienić opisu i w prost napisały Etuniowi, że opisu nie zmienią i Etunio przystąpił do kicknięcia tych dziewczyn.

Jeszcze raz zapytam. Który fragment regulaminu został złamany przez taką treść opisu? Jeśli żaden to moderator nie ma żadnych podstaw do interwencji. Nie pierwszy raz widzę gdy moderator swoim postępowaniem ŁAMIE regulamin.

Konto usunięte
Konto usunięte: P.S Ty byś się do roboty wziął, a nie oglądał 15 latki

Co robię i kiedy to nie twoja s[rawa. Zajmij się sobą.

Konto usunięte
Konto usunięte: i pisał "pokaż cycki" święty nie jesteś:)

NIGDY nic takiego nie napisałem. Jeśli twierdzisz, że jest inaczej to poproszę o link który to udowodni.
W przeciwnym wypadku łamiesz prawo (Kodeks cywilny Art. 23 i Art. 24).
emplo
emplo
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zrobilem screena jak pokazaly sie w stanikach , wiec ban UZASADNIONY!

A żadnym momencie nie poruszyłem tematu bana (jeśli był taki). Piszę wyłącznie o "kicku" za opis.
ktosmilyxD
ktosmilyxD
  2 sierpnia 2011

Powtorzę : ja zrobilem screena jak pokazaly sie w stanikach ,

emplo
emplo
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Powtorzę : ja zrobilem screena jak pokazaly sie w stanikach ,

Powtórzę - to nie ma związku z tym o czym piszę.
marcinwkz
marcinwkz
  2 sierpnia 2011

Emplo siedziały w stanikach, nawet próbowały je ściągnąć, może była to ich niewinna prowokacja więc był powód na ban, może zauważyłeś, dziewczyny pocałowały się, to również był powód, kolejna sprawa: Ustawianie niemoralnych statusów TYPU "Pokaże cycki jak będzie 100 osób" również było powodem na bana, a Etunio dawał kicka nie pomogło. Więc co jeszcze jest niejasne dla Ciebie?

ktosmilyxD
ktosmilyxD
  2 sierpnia 2011

jesteś pewny , że dał bana za to , że nie chciały opisu zmienić ?:) to proszę .

http://i52.tinypic.com/2lm3qbl.png moderator ma zawsze racje , pamietaj.

emplo
emplo
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Emplo siedziały w stanikach, nawet próbowały je ściągnąć, może była to ich niewinna prowokacja więc był powód na ban, może zauważyłeś, dziewczyny pocałowały się, to również był powód

Masz rację, ale ja nie o tym.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ustawianie niemoralnych statusów TYPU "Pokaże cycki jak będzie 100 osób" również było powodem na bana

Taki opis byłby wystarczającym powodem. Ale TAKIEGO opisu nie było. Równie dobrze ich opis mógł znaczyć "pokażę wam jakie mam fajny telefon jak będzie 3000 osób".
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.