A więc rozpoczynam ten zacny wątek tym że mój serdeczny kolega narzeka na małą ilość widzów, i doszłam do wniosku że okażę mu swoje dobre serce i pomogę choć troszkę zwiększyć liczebność osób w jego pokoju na f.tv.. Na samym początku chciałam pisać że robi striptiz o wyznaczonych porach,ale doszłam do wniosku że o tym później ;> a więc myślę że może on odpychać na początku swoim dziwnym sceptycznym podejściem do ludzi, wchodzących.. Ale nie ma co się zrażać! Jeśli napiszesz mu " ;) " a odpisze Ci " ;]" To można być z siebie dumnym bo jak by nie patrzeć samo odpisanie jest już dużym wyczynem.. Wato też zauważyć że ma on ciężki charakter i nie każdemu uda się przejść przez niego z dobrym rezultatem ale nie ma co się poddawać ! Zdarzy mu się być miłym i nawet czasem ale to wyjątkowo rzadko wykaże się dobrym sercem.. Wydaje mi się że warto czasem wejść do niego i pomimo zniechęcającej Cię miny Krystiana który wygląda mniej więcej tak o.O waro porozmawiać.. No i na samym końcu chciałam dodać że o regularnych porach wykonuje od striptiz, tylko trzeba się wkręcić i w tedy może i Tobie uda się pooglądać ;> aaa i rozgrzewa go tekst "pokaż dupę" to tak na przełamanie pierwszych lodów!
www.comet1589.fotka.pl
lista tematów