sdms
sdms
  29 czerwca 2011 (pierwszy post)

Jak to jest, że mam wiadomość, iż w pokoju jest ponad 200 osób i pisać mogą tylko gwiazdy, a licznik oglądających wskazuje, że w pokoju jest 140 osób?

MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  29 czerwca 2011

odśwież strone i powinno działać ;]

sdms
sdms
  29 czerwca 2011

tzn zdarzyło mi się tak tylko raz, zwykle wiadomość znika jak liczba osób w pokoju zejdzie do 180. Tylko problem w tym, że w tym wypadku licznik w ogóle nie skoczył mi nawet w okolice 200, tylko cały czas było około 140-150 i nagle pojawiła się wiadomość, że jest ponad 200, a cały czas było 140-150. Chyba, że licznik się u mnie zablokował (bo jak pojawiła się informacja to nagle były bardzo szybkie wachania). Podejrzewam, że był to chwilowy lag w komunikacji między moim komputerem a licznikiem oglądających (bo wszystko inne działało ok).

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  30 czerwca 2011

mogl to byc chwilowy blad ;) jakies jeszcze pytania moze masz ?

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

janatalija
janatalija
  30 czerwca 2011

podobnie ma się to do tego, że czasami na głównej pokazuje ile osób w pokojach np. 34 w danym pokoju a jak się w niego wejdzie to jest 2-3 osoby.

Avithor
Avithor
  1 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: podobnie ma się to do tego, że czasami na głównej pokazuje ile osób w pokojach np. 34 w danym pokoju a jak się w niego wejdzie to jest 2-3 osoby.

Być może właśnie wtedy, kiedy wchodzisz to osoby wychodzą? Nie brałaś tego do myśli? :)
janatalija
janatalija
  1 lipca 2011

brałam to pod uwagę, nawet odświeżałam stronę i było to samo widać na gł a po wejściu jak w/w 2-3 osoby

niedobryswiat
niedobryswiat
  1 lipca 2011

nie LICZY SIĘ ILOŚĆ A JAKOŚĆ

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.