martuuniaax3
martuuniaax3
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)

Czy jest taka możliwość , abym została moderatorem Fotka.tv?
Jak tak to co muszę zrobić. ;)

OneSeptember1939
OneSeptember1939
  26 czerwca 2011

ale po co Ci to :woot:

martuuniaax3
martuuniaax3
  26 czerwca 2011

Bo chcę zostać modem . ?

OneSeptember1939
OneSeptember1939
  26 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo chcę zostać modem . ?
wiesz jakie to monotonne i kogo będziesz banować dziewczyny ?
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  26 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy jest taka możliwość , abym została moderatorem Fotka.tv?

badz aktywna nie lam regulaminu zglaszaj transmisje nieodpowiednie....jezeli bedzie taka potrzeba globalni moderatorzy beda prowadzic nabor ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

sdms
sdms
  26 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo chcę zostać modem . ?

lmfao ;)

ludzie chyba nie wiedzą jak ciężka jest praca moderatora. Ja moderowałem kiedyś zarobkowo pewne forum dyskusyjne i czasem naprawdę człowiek miał dość. Ale pieniążki z tego były niezłe :D
Avithor
Avithor
  26 czerwca 2011

Udzielaj się na forum, a przy okazji, gdy załapiesz się na post łamiący regulamin, zgłoś osobie mającej prawa moderatorskie, autora tego właśnie posta. Zapisz się do oficjalnej grupy portalu Fotka.tv i śledź na bieżąco wpisy. Natrafiając się tam na wpisy łamiące regulamin, napisz do założyciela grupy i powiadam o tych incydentach. Oglądaj transmisje użytkowników przede wszystkim w celu znalezienia przekroczenia granicy. Gdy się na to natrafisz, raportuj - pisz do jakiegoś moderatora, który jest online, a jeśli nie będzie żadnego to zrób screenshoota i wyślij najlepiej jakiemuś moderatorowi globalnemu (niekoniecznie ze statusem dostępnego).
Ja także się staram, a jeżeli będziesz zakładać takie tematy jak ten to moderatorem na pewno nie zostaniesz. Powodzenia.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  26 czerwca 2011

noi do tego wszystkiego dadalbym zeby nie posiadac konta fake ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.