benek1403
benek1403
  15 Mei 2011 (pierwszy post)
Moim zdaniem takie konta powinno się banować co najmniej na rok.
A jakie jest wasze zdanie.
http://www.youtube.com/watch?v=6lRUdXvckh0
RafoX
RafoX
  15 Mei 2011
dostać bana powinny ale wiesz ostatnio siedząc na Fotka.tv zauważyłem ze jeden mod banuje za nic a jeden nie banuje wcale widywałem na fotce gorsze rzeczy nie przesadzaj z banem na rok ... no fakt ban być powinien
benek1403
benek1403
  15 Mei 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zauważyłem ze jeden mod banuje za nic a jeden nie banuje wcale

Tu przyznam rację. Wiem,że na tv zachowują się jeszcze gorzej i nie rozumiem tych ludzi.
LeVentSolaire
LeVentSolaire
  15 Mei 2011
Najlepiej to znaleźć dziewczyne na nk i przesłać linka lub screena jej znajomym z listy. Zobaczą rodzice, wujkowie, ciocie itd.. :lol:
Pure
Pure
  15 Mei 2011
Za każdym razem, gdy widzisz, że regulamin jest łamany - zgłaszaj to. Przyspieszy to interwencję :-p
benek1403
benek1403
  16 Mei 2011
Pure
Pure: zgłaszaj to. Przyspieszy to interwencję

To chyba jakiś żart. Jak zgłosiłem,to mnie wyśmiali. Przecież one nic takiego nie robią. Mam to w dupie. Teraz niech się nawet pieprzą, a małolaty niech chleją przed kamerami aż pod stół wpadną. Przecież dzieci w wieku 13-tu lat muszą się czegoś nauczyć wchodząc na te strony.
LeVentSolaire
LeVentSolaire
  16 Mei 2011
Prawda jest taka że najwięcej nadających uzytkowników na Fotka.tv jest nieletnich więc dlatego to .... wiadomo co :)
dziekujewambardzo
dziekujewambardzo
  16 Mei 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dla ludzi czy zboczonych

Dla ludzi bogatych
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  16 Mei 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moim zdaniem takie konta powinno się banować co najmniej na rok. A jakie jest wasze zdanie. http://www.youtube.com/watch?v=6lRUdXvckh0

Pieknie ładnie, ale nie na forum z tym, zgłoś i tyle.
Na forum jak o tym napiszesz to i tak nikt nic z tym nie zrobi, chyba, że akurat mod tv przeczyta, co jest mało prawdopodobne.
sokol
sokol
  17 Mei 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ze jeden mod banuje za nic a jeden nie banuje wcale

Konto usunięte
Konto usunięte: Tu przyznam rację

a jak dla mnie - dramatyzujecie :D
Pure
Pure
  17 Mei 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To chyba jakiś żart. Jak zgłosiłem,to mnie wyśmiali. Przecież one nic takiego nie robią. Mam to w dupie. Teraz niech się nawet pieprzą, a małolaty niech chleją przed kamerami aż pod stół wpadną. Przecież dzieci w wieku 13-tu lat muszą się czegoś nauczyć wchodząc na te strony.

A co one robiły? Jeżeli faktycznie wręcz tam stosunek uprawiały, to nie rozumiem, dlaczego zostałeś wyśmiany.
RafoX
RafoX
  17 Mei 2011
sokol
sokol: a jak dla mnie - dramatyzujecie :D

nie dramatyzujace siedze tam często towiem co sie dzieje nie dawno jeden z modów żucał rozkazy pannie jak by drugi hitler
MichaU
MichaU
  17 Mei 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie dramatyzujace siedze tam często towiem co sie dzieje nie dawno jeden z modów żucał rozkazy pannie jak by drugi hitler

to pewnie bylem ja :rotfl:
RafoX
RafoX
  17 Mei 2011
MichaU
MichaU: to pewnie bylem ja

nie to nie ty :)
RafoX
RafoX
  17 Mei 2011
MichaU
MichaU: to pewnie bylem ja

hmm ale z tego co pamiętam to byłes na tym pokoju
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.