gargacz12
gargacz12
  7 maja 2011 (pierwszy post)

Czemu nie mogę dostać się na niektóre transmisje jeśli ta osoba nadaje? ;)

binoleq2
binoleq2
  8 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na niektóre transmisje jeśli ta osoba nadaje?

prawdopodobnie prowadzi prywatna transmisje ... :and:
binoleq2
binoleq2
  8 maja 2011

a co ci sie pojawia jak probujesz wejsc ?

Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  8 maja 2011

może jesteś u nich na czarnej liście

krzepek8899
krzepek8899
  8 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu nie mogę dostać się na niektóre transmisje jeśli ta osoba nadaje? ;)

Malcom
Malcom: może jesteś u nich na czarnej liście

zgadza się dostał się na CL :mrgreen:
Damjan
Damjan
  8 maja 2011

Właśnie zauważyłem wiele pokemonów które nadaja transmisje i teksty typu
:dodaje do CL kto nie ma zdjeć" czy wypad stad faceci bez fotek itp...
Tylko że pojawia sie komunikat wtedy :) A jeżeli w ogóle nic sie nie pojawia to nie mam pojecia : O F5 i jedziesz dalej z koksem

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  11 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu nie mogę dostać się na niektóre transmisje jeśli ta osoba nadaje? ;)

Czarna lista, albo zamknięta transmisja na hasło, ale wtedy to się pokazuje, że pokój prywatny, może też po prostu się logować czasami dłużej i rezygnujesz z czekania ;-)
Aczkolwiek osoba wcale nie musiała dodać do czarnej listy, tylko z tego co pamiętam, to jak się kogoś wywala z 2 razy, to potem już automatycznie dodaje do czarnej listy.
RafoX
RafoX
  12 maja 2011
Motylkowa
Motylkowa: Czarna lista, albo zamknięta transmisja na hasło, ale wtedy to się pokazuje, że pokój prywatny, może też po prostu się logować czasami dłużej i rezygnujesz z czekania ;-) Aczkolwiek osoba wcale nie musiała dodać do czarnej listy, tylko z tego co pamiętam, to jak się kogoś wywala z 2 razy, to potem już automatycznie dodaje do czarnej listy.

dokładnie tak jest :)
MichaU
MichaU
  12 maja 2011
Motylkowa
Motylkowa: Aczkolwiek osoba wcale nie musiała dodać do czarnej listy, tylko z tego co pamiętam, to jak się kogoś wywala z 2 razy, to potem już automatycznie dodaje do czarnej listy.

no pierwsze slysze :P u mnie akurat to nie dziala :P jesli cos takiego w ogole jest :P
Paulina
Paulina
  12 maja 2011
MichaU
MichaU: no pierwsze slysze :P u mnie akurat to nie dziala :P jesli cos takiego w ogole jest :P

Jest właśnie wczoraj już się przekonałam na 2 osobach jak weszłam, wywalili mnie 2 razy i od razu automatycznie dodało do czarnej listy ;-)
MichaU
MichaU
  12 maja 2011

wiec u nas pewnie jest inaczej :) sprawdzilem wczoraj i nikogo mi nie dodalo do czarnej listy

Domi
Domi
  12 maja 2011
Konto usunięte

Jedno z poniższych. Innych możliwości nie ma.
- pokój prywatny
Paulina
Paulina
  14 maja 2011
MichaU
MichaU: wiec u nas pewnie jest inaczej :) sprawdzilem wczoraj i nikogo mi nie dodalo do czarnej listy

ale wtedy chyba komunikat się nie pojawia, ja miałam wiele razy tak, że jak ktoś wywalił 2 razy to była czarna lista, poza tym ktoś pisał o tym, że takie coś jest.
ElviS609
ElviS609
  17 maja 2011
Konto usunięte

możliwe też jest to że pokój zawisł - transmisja trwa ale nie można dołączyć wtedy tylko nadający może wyrzucić all zakończyć transmisje i włączyć ponownie.
lub po prostu miniaturka została usunięta :)
albo czary mary jakieś.
pozdrower
Shake
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 37
Shake
  23 maja 2011
Motylkowa
Motylkowa: MichaU:no pierwsze slysze :P u mnie akurat to nie dziala :P jesli cos takiego w ogole jest :P Jest właśnie wczoraj już się przekonałam na 2 osobach jak weszłam, wywalili mnie 2 razy i od razu automatycznie dodało do czarnej listy ;-)

Może klikneli zablokuj , i to powoduje , że jesteś dodana do czarnej listy.

:-**** :zakochany:
:calusek:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.