Czemu nie mogę dostać się na niektóre transmisje jeśli ta osoba nadaje? ;)
lista tematów
[Kamerki] Czemu zablokowane? strona 1 z 2
Właśnie zauważyłem wiele pokemonów które nadaja transmisje i teksty typu
:dodaje do CL kto nie ma zdjeć" czy wypad stad faceci bez fotek itp...
Tylko że pojawia sie komunikat wtedy :) A jeżeli w ogóle nic sie nie pojawia to nie mam pojecia : O F5 i jedziesz dalej z koksem
Czarna lista, albo zamknięta transmisja na hasło, ale wtedy to się pokazuje, że pokój prywatny, może też po prostu się logować czasami dłużej i rezygnujesz z czekania ;-)
Aczkolwiek osoba wcale nie musiała dodać do czarnej listy, tylko z tego co pamiętam, to jak się kogoś wywala z 2 razy, to potem już automatycznie dodaje do czarnej listy.
Motylkowa: Czarna lista, albo zamknięta transmisja na hasło, ale wtedy to się pokazuje, że pokój prywatny, może też po prostu się logować czasami dłużej i rezygnujesz z czekania ;-)
Aczkolwiek osoba wcale nie musiała dodać do czarnej listy, tylko z tego co pamiętam, to jak się kogoś wywala z 2 razy, to potem już automatycznie dodaje do czarnej listy.
dokładnie tak jest :)
możliwe też jest to że pokój zawisł - transmisja trwa ale nie można dołączyć wtedy tylko nadający może wyrzucić all zakończyć transmisje i włączyć ponownie.
lub po prostu miniaturka została usunięta :)
albo czary mary jakieś.
pozdrower
Motylkowa: MichaU:no pierwsze slysze :P u mnie akurat to nie dziala :P jesli cos takiego w ogole jest :P
Jest właśnie wczoraj już się przekonałam na 2 osobach jak weszłam, wywalili mnie 2 razy i od razu automatycznie dodało do czarnej listy ;-)
Może klikneli zablokuj , i to powoduje , że jesteś dodana do czarnej listy.
:-****