"W pokoju jest ponad 200 osób, pisać mogą tylko Gwiazdy"
Czy to nie jest małe przegięcie ?? Chyba Fotke.tv administrator stworzyl aby rozmawiac z uzytkownikami a nie ogladać. Mi osobiscie ta nowa funkcja nie przypadla do gustu ... troszke administrator portalu przesadzil ...
[Kamerki] Nowa funkcja "W pokoju jest ponad 200 osób, pisać mogą tylko Gwiazdy " strona 2 z 3
teraz jest najlepiej fajan dziewczyna siedzi 400 osob i 2 osoby pisza niceeeeeeeeeeeeeee :) aby tak dalej
Dąży to do jednego .. zresztą jak w każdym innym portalu społecznościowym, a konkretnie do robienia kasy na użytkownikach. Zaniedługo w ogóle oglądanie będzie pewnie płatne.
Czy to nie jest małe przegięcie ?? Chyba Fotke.tv administrator stworzyl aby rozmawiac z uzytkownikami a nie ogladać. Mi osobiscie ta nowa funkcja nie przypadla do gustu ... troszke administrator portalu przesadzil ...
Z jednej strony jest to kolejne wykosztowanie się użytkowników.
Ale z 2 strony to dopiero od 200 osób nie będzie nakręcania dziewczyn na cycki i nie będzie takiego spamu. ;-) Zawsze można wywalać tych których nie chcemy by mogli inni pisać ;)
to jest troche przegjecie jeszzce kase wydawac zeby mozna z kims pogadac to jest lekka pszesada juz!!
Jak dla mnie to w ogóle osoby, które nie maja założonej fotki nie powinny wchodzić na fotka.tv, bo jakie korzyści z tego płyną? I tak nie mogą pisać, a większość użytkowników na to właśnie narzeka;p.
200 to dużo, ale przynajmniej jakiś porządek jest, chociaż zapomniano o funkcji wywalania :)
Jeszcze mnie nie pojeb*** żeby za ten syf tutaj płacić za gwiazdę <lol2>
ja chce zeby to zmienili bo ja tez nie bede placil ;/ 200 osób i koniec i nie moge ać. blokada na wchodzenie dla osób bez fotek i tyle... i wgl za slowo cycki powinien byc od razu ban jak dla mnie wtedy nie ebdzie tyle osob