Mam takie pytanie czemu tego osobnika nikt nie banuje ? Zamiast go banowac moderatorowie go ogladaja a przy okazji 1 z moderatorów razem z lirycznym wyzywa użytkowników !!!!
[Kamerki] Liryczny Wandal strona 1 z 3
no ale dziś jakis FP wszedl i tez tego typa ogladał . Koleś wyzywa Boga ,papieża itp a oni nic na to ... nie wiem dzieki pajacowi chca zrobic reklame fotki ?
Też twierdzę że powinny być jakieś granice ale my jako użytkownicy możemy tylko zakładać nowe tematy ze skargami i spamować administracji skrzynki i tak nic nie da i tak zrobią to co chcą zero wpływu najlepiej ignorować takie zachowanie wyjść i się tym nie przejmować bo nie ty tylko on robi z siebie durnia
ale dzisiaj np moderatorzy beke toczyli z tego co on pisal i nic nie reagowali nie dali mu bana 1 z modow razem z nim cisnal uzytkownikom
jaki nick ma ten wandal aktualnie tzn na jakim sie loguje? bo on ma strasznie duzo tych kont za co tez powinien dostac bana
jesli chodzi o (mod) jest takie oznaczenie dla nowych wiec oni maja to w dupie bo lubia jego sluchac i takim powinni zabrac tego moda bo moderatorzy z wyzszej polki to FT i FP czyli fotka team i fotka przyjaciel oni maja wieksza wladze i nadaja ci moda raczej nadaje Maery z fotka team i jej prosze zglaszac te nicki moderatorow ktorzy nie przeszczegaja zasad dla nich przyznanych
ach jesli chodzi o ten test to oczywiscie jeden raz sie go robi i trzeba czekac na kolejny etap ktory wlasnie byl przedwczoraj ze bylo trzeba napisac PW do Maery dlaczego chcesz zostac moderatorem fotki.tv i czekac na odp ze wskazowkami od niej ale zanim sie doczekasz to o jejciu wieki mina bo pewnie tysiace zgloszen bylo
jezeli widzicie nieprawidlowosci w pracy moderatorow zglaszajcie to ;) najlepiej ze screenem ;)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Nie ktorzy np z FP nie nadaja sie na nich, dostali jedynie ze wzgledu na znajomosci itp mody znowu wybrane an chybiłtrafił... bez sens. a co do przygladania sie to jeszcze sa takie sytuacje ze FP czy mody siedza i klientka sie rozbiera a oni zamiast banowac to ogladaja widowisko.