EgzorcystaKobiet
EgzorcystaKobiet
  8 marca 2011 (pierwszy post)

Mam takie pytanie czemu tego osobnika nikt nie banuje ? Zamiast go banowac moderatorowie go ogladaja a przy okazji 1 z moderatorów razem z lirycznym wyzywa użytkowników !!!!

Zjawa
Zjawa
  8 marca 2011

Nic nowego
nie przejmuj się to administracji problem ; p

EgzorcystaKobiet
EgzorcystaKobiet
  8 marca 2011

no ale dziś jakis FP wszedl i tez tego typa ogladał . Koleś wyzywa Boga ,papieża itp a oni nic na to ... nie wiem dzieki pajacowi chca zrobic reklame fotki ?

Zjawa
Zjawa
  8 marca 2011

Też twierdzę że powinny być jakieś granice ale my jako użytkownicy możemy tylko zakładać nowe tematy ze skargami i spamować administracji skrzynki i tak nic nie da i tak zrobią to co chcą zero wpływu najlepiej ignorować takie zachowanie wyjść i się tym nie przejmować bo nie ty tylko on robi z siebie durnia

Zjawa
Zjawa
  8 marca 2011

Nie ma czym się przejmować świata nie zmienisz a zwłaszcza nawyków na fotka/tv ( ludzi )

AdamChrzescijanin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
AdamChrzescijanin
  8 marca 2011

odp ci a wiec on zaklada kilka kont i wchodzi nic na to nie poradzisz

EgzorcystaKobiet
EgzorcystaKobiet
  8 marca 2011

ale dzisiaj np moderatorzy beke toczyli z tego co on pisal i nic nie reagowali nie dali mu bana 1 z modow razem z nim cisnal uzytkownikom

Gh0st
Gh0st
  8 marca 2011

jaki nick ma ten wandal aktualnie tzn na jakim sie loguje? bo on ma strasznie duzo tych kont za co tez powinien dostac bana

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  8 marca 2011

jesli chodzi o (mod) jest takie oznaczenie dla nowych wiec oni maja to w dupie bo lubia jego sluchac i takim powinni zabrac tego moda bo moderatorzy z wyzszej polki to FT i FP czyli fotka team i fotka przyjaciel oni maja wieksza wladze i nadaja ci moda raczej nadaje Maery z fotka team i jej prosze zglaszac te nicki moderatorow ktorzy nie przeszczegaja zasad dla nich przyznanych

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  8 marca 2011

ach jesli chodzi o ten test to oczywiscie jeden raz sie go robi i trzeba czekac na kolejny etap ktory wlasnie byl przedwczoraj ze bylo trzeba napisac PW do Maery dlaczego chcesz zostac moderatorem fotki.tv i czekac na odp ze wskazowkami od niej ale zanim sie doczekasz to o jejciu wieki mina bo pewnie tysiace zgloszen bylo

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  8 marca 2011

jezeli widzicie nieprawidlowosci w pracy moderatorow zglaszajcie to ;) najlepiej ze screenem ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Wenus
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Wenus
  9 marca 2011

właśnie, jesli widzisz ze Moderator razem z Lirycznym wyzywa użytkownikow to zgłaszaj to

Pan20cm
Pan20cm
  9 marca 2011

Nie ktorzy np z FP nie nadaja sie na nich, dostali jedynie ze wzgledu na znajomosci itp mody znowu wybrane an chybiłtrafił... bez sens. a co do przygladania sie to jeszcze sa takie sytuacje ze FP czy mody siedza i klientka sie rozbiera a oni zamiast banowac to ogladaja widowisko.

binoleq2
binoleq2
  9 marca 2011

a i klientka sie rozbiera a oni zamiast banowac to ogladaja widowisko.
nie chce mowic za kazdego ja osobiscie zobacze przyjrze sie chwile co i jak i banuje

binoleq2
binoleq2
  9 marca 2011

najpierw moderator przyglada sie zgloszeniu jakie dostaje czy rzeczywiscie zgloszenie jest prawidlowe a nie bezpodstawne ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.