WZGW
WZGW
  13 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Witam na forum jestem nowy ale mam problem ponieważ non stop widzę napis Trwa łączenie z serwerem ... i obrazu nie widze używam google chrome.na mozilli jest to samo prosze o pomoc

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  13 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam na forum jestem nowy ale mam problem ponieważ non stop widzę napis Trwa łączenie z serwerem ... i obrazu nie widze używam google chrome.na mozilli jest to samo prosze o pomoc

Zgoda rodziców jest ? :) ... Spróbuj poprzez zaktualizowanie do nowego flasha może to jest przyczyną.
RafoX
RafoX
  14 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam na forum jestem nowy ale mam problem ponieważ non stop widzę napis Trwa łączenie z serwerem ... i obrazu nie widze używam google chrome.na mozilli jest to samo prosze o pomoc

ja na google chrome nie mam żadnych problemów wyczyść ciasteczka i spróbuj niedawno kodeki tam zmieniali więc mejbi dlatego :)
RafoX
RafoX
  14 kwietnia 2011
LeVentSolaire
LeVentSolaire: Zgoda rodziców jest ? :)

myslisz ze nie dlatego że nie zapytał to mu nie działa ?:crylol:
lopezsc
lopezsc
  14 kwietnia 2011

ja mam ten sam problem co autor posta :/

RafoX
RafoX
  14 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam ten sam problem co autor posta :/

ciastka wyczyścileś flesha zaktualizowałeś?
lopezsc
lopezsc
  15 kwietnia 2011

google chrome sam aktualizuje flasha wiec chyba wszystko jest ok a ciastka wyczyscilem wielokrotnie...

krzycho991
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 86
krzycho991
  22 kwietnia 2011

mam to samo było dobrze a dziś w ogóle się nie łączy ciasteczek nie ma flash najnowszy i nic

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.