Kto wpadł znowu na taki idiotyczny pomysł żeby tylko userzy z gwiazdą mogli pisać na czacie jeśli liczba oglądających przekracza 200? nie długo trzeba będzie mieć gwiazdę żeby się zalogować
lista tematów
[Kamerki] +200 osób = gwiazda strona 2 z 3
Konto usunięte: caly ten pomysl jest bezsensu, wiadome ze chodzi o kase.
powinno byc tak ze to wlasciciel decyduje:
ile moze byc osob
czy z fotkami czy nie
kto moze pisac
itp.
spamu moze teraz nie ma, bo teraz nikt nie pisze. a to przesada jest ;]
Konto usunięte: Takie ograniczenie jest bez sensu. Rozumiem, że chodzi o komercję, pieniążki itp. ale na miejscu serwisu Fotka.tv wprowadziłbym opłaty za coś innego.
Np. za prywatne transmisje, transmisje na hasło, ewentualnie opcję że ktoś może sobie zażyczyć by w jego pokoju były tylko osoby premium
co takie pretensje przecież my tego nie wymyślamy tylko oni :) pozostaje nam to tylko przyjąc do wiadomości bo i tak tego nie zmienimy
Konto usunięte: co takie pretensje przecież my tego nie wymyślamy tylko oni :) pozostaje nam to tylko przyjąc do wiadomości bo i tak tego nie zmienimy
A Ty co, jakimś Adminem tu jesteś? Zauważyłem, że sprawy Fotka.tv bardzo Cie interesują począwszy od zgłaszania userów kończywszy na innych sprawach... Wyluzuj troche, fotka to nie całe życie!
Co do tego 200+ to chodzi tylko o kasę, Ci co doszukują się tu czegoś innego są po prostu w błędzie.
Pzdr.
I zajmij się czymś innym niż ciągłym raportowaniem, bo to jest już śmieszne, po drugie stajesz się niewiarygodny i nikt pewnie już nie patrzy na całe te Twoje raporty. To chyba jakaś maniacza chęć robienia komus koło dupy...
Mizogin: A Ty co, jakimś Adminem tu jesteś? Zauważyłem, że sprawy Fotka.tv bardzo Cie interesują począwszy od zgłaszania userów kończywszy na innych sprawach... Wyluzuj troche, fotka to nie całe życie!
nie żadnym adminem nie jestem ... po prostu lubię ten serwis
tak interesuj mnie sprawy Fotka.tv nie martw się cały czas nie raportuje i na fotce nie siedzę
to już nie mi to oceniać czy jestem dla moderatorów wiarygodny czy nie:)
spamuja na fotka.tv? jest zle..
zablokuja spamerow? jest zle..
dadza jakas opcje uniemozliwiajaca spam? jest zle..
wszystko co tutaj zostaje dodane wg. co poniektorych jest złem... i domysly "ajj zarabiaja.. kase trzepia"
gdzie wasze racjonalne podejscie? 200 to maly limit? moze zmiejszymy do 100?
http://www.fotka.pl/forum/o_fotka.pl/1116457,Weryfikacja_kont/5 - czytajcie o tutaj Zanim cokolwiek napiszecie :)