Czyż nie uwazacie ze by sie przydal regulamin na Fotka.tv ?
Jakies Zasady.
- Obnażający się nastolatki
- fejkowe profile
i w końcu co mnie najbardziej irytuje
- Profile które są np. Damskie a wchodzą na nich Faceci... i lądują w damskim przedziale na fotka.tv
Przydało by się:
- Więcej Moderatorów którzy by pilnowali porządku o Każdej Godzinie.
- Jakieś limity które każdy by mógł sobie ustalić na ile osób pokój ma być
- Wybór: Pokój Prywatny lub Publiczny
- opcja /ignore ? (lecz to chyba nie wypali)
Jak uważacie ?
lista tematów
[Kamerki] Przydal by sie Regulamin na Fotka.tv strona 2 z 3
Nieważne kiedy, teraz w sumie niewiele się zmieniło. Z takimi osobami i tak nie wygrasz, możesz jedynie próbować to wszystko ogarnąć. Ale mam nadzieję, że dacie sobie radę. Życzę powodzenia z całego serduszka, a teraz idę sprzątać, miłego dnia, wieczoru i tak dalej.
O Dran dobrze mowisz ale to tylko pisanie o ktorym kazdy zaraz zapomni wiec nic z tego nie bedzie ;D;D Niech wybiora takich ludzi co spedzaja duzo czasu na czacie bedzie najlepiej .Pozdro;D;D
Oczywiście, że tak. Są tylko 4 punkty. Mógłby być trochę bardziej rozbudowany.
Konto usunięte: VIII. Fotka.tv
1. Usługa dostępna dla osób, które ukończyły 18 lat.
2. Osoby niepełnoletnie mogą korzystać z usługi tylko i wyłącznie za zgodą rodziców lub opiekunów prawnych.
3. Za wszelkie treści pojawiające się podczas nadawania obrazu odpowiada właściciel profilu.
4. Fotka Team i Fotka Przyjaciel mogą nałożyć blokadę na okres 7 dni za niestosowanie się do regulaminu oraz ogólnie przyjętych zasad netykiety.
Dran: - Profile które są np. Damskie a wchodzą na nich Faceci... i lądują w damskim przedziale na fotka.tv
Bardzo wiele takich przypadków.
Jeszcze są puszczane filmiki itp.
Nabór wciąż trwa, Maery napisała w klanie, że ma bardzo dużo PW w tej sprawie i na pewno wszystkie je przeczyta, ale nie każdemu będzie w stanie odpisać. Ale, że jak będzie potrzeba zwiększenia potem moderatorów, to będą brali z tych osób, więc to mniejszy problem. :) Wczoraj siedziałam na Fotka.tv do 4, czy tam 4.30 i tylko Meff był z moderatorów, znaczy FP :) Bo moda już żadnego nie mogłam znaleźć, no i wysyłałam mu linki i trochę tam ogarnął :)
Oczywiście, że na tak :) Oraz opcja by mogli wchodzić tylko znajomi.
Dobrze też jak by się pokazywało czy ktoś z znajomych nadaje :)
To mi obojętne, nie zaszkodzi by było.
Ten kto nadaje, może wywalać i blokować ;)
Dran: Czyż nie uwazacie ze by sie przydal regulamin na Fotka.tv ?
Jakies Zasady.
- Obnażający się nastolatki
- fejkowe profile
i w końcu co mnie najbardziej irytuje
- Profile które są np. Damskie a wchodzą na nich Faceci... i lądują w damskim przedziale na fotka.tv
Przydało by się:
- Więcej Moderatorów którzy by pilnowali porządku o Każdej Godzinie.
- Jakieś limity które każdy by mógł sobie ustalić na ile osób pokój ma być
- Wybór: Pokój Prywatny lub Publiczny
- opcja /ignore ? (lecz to chyba nie wypali)
NA Tak !!