lista tematów
[Kamerki] Zapisz się do grupy Fotka.tv - video czat na żywo! strona 2 z 3
Hej,
Na pewno znasz już bardzo dobrze nasz nowy serwis Fotka.tv. Tym razem chcemy zaprosić Cię do nowej, oficjalnej grupy, utworzonej z myślą o wszystkich użytkownikach i fanach tego serwisu.
Jako członek grupy będziesz informowany jako pierwszy o wszystkich nowościach oraz masz szansę podzielić się swoimi pomysłami i uwagami z innymi użytkownikami jak również z pracownikami serwisu.
Wejdź już teraz do grupy Fotka.tv i zapisz się!
Na pewno znasz już bardzo dobrze nasz nowy serwis Fotka.tv. Tym razem chcemy zaprosić Cię do nowej, oficjalnej grupy, utworzonej z myślą o wszystkich użytkownikach i fanach tego serwisu.
Jako członek grupy będziesz informowany jako pierwszy o wszystkich nowościach oraz masz szansę podzielić się swoimi pomysłami i uwagami z innymi użytkownikami jak również z pracownikami serwisu.
Wejdź już teraz do grupy Fotka.tv i zapisz się!
Też jestem zapisany ;) patka123 a co chcesz wiedzieć?? w czym pomóć?? napisz prywatną wiadomośc do mnie. Pozdrawiam
czekam na moderatora fotki.tv chciałbym zostać wiem ze jest pelna lista jak narazie ale mam dużo czasu na siedzenie na Fotka.tv i bym chciał być moderatorem.mam nadzieje ze weźmiecie to pod uwagę ze za każdym razem zgłaszam za naruszenie regulaminu ale nikt żaden moderator nie wchodzi na ten pokój i nie daje bana.i jeszcze jedno jeśli sa hasla na Fotka.tv i moderator wchodzi i ktros sie rozbiera i moderator mówi nie banuje bo macie hasło to jest zgodne z regulaminem??pozdrawiam i czekam na odp.