BartekLive
BartekLive
  31 lipca 2018 (pierwszy post)

Mam pomysł by dodać na forum zakładkę ,, Problemy Życiowe ,, lub krótka nazwa ogólna i wygodniejsza ,, Psychologia ,, , do czego zmierzam mówiąc krótko wiadomo że na fotce w takiej zakładce ludzie wymieniali się doświadczeniem i pomagali sobie na wzajem .... Wiem że nie zawsze człowiek drugi jest w stanie pomóc komuś ale , na swoim przykładzie powiem że rozmowa pomaga dużo a to czy ktoś złapię rękę tego co chce pomóc to zależy tylko od tej osoby ,,

Osoby doświadczone bardziej życiowo będą wiedziały o co mi chodzi ... I wiem że to nie ma sensu ale apeluje do osób które to będą czytały podejdźcie do tego na poważnie ...

Apeluję o tzw. Okazywanie drugiej osobie Człowieczeństwa , pokazanie drugiej osobie dobroci serca chociaż w połowie , nie musisz pomagać finansowo ale rozmową normalną , zrozumieniem drugiej osoby , to już jest dużo .... czasami rozmowa pomaga więcej niż sobie każdy z was wyobraża , przede wszystkim nigdy nie wyśmiewaj problemu ani tej osoby bo nie wiecie z czym taka osoba mierzy się a uwierzcie mi że przyznanie się do problemu to akt odwagi i taka osoba która mówi publicznie zasługuje na szacunek .. i nie wyśmiewaj takich osób bo nie wiesz co ciebie za dzień , miesiąc , rok będzie czekało .... ,,

Dziękuje za uwagę ,, Mówię osoby które myślą i są życiowo poukładane będą wiedziały o co mi chodzi chociaż w połowie ,,

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.