Można by było wprowadzić Darmowe prezenty raz w miesiącu dla użytkowników bez Klubu Gwiazd .. np. jakiś limit ( 7 prezentów w miesiącu ) a nie jak w Klubie Gwiazd że jest 7 prezentów Tygodniowo , wiele osób by było tym zainteresowanych ... Pozdrawiam
[Pomysłomat] Prezenty ! Bez Klubu Gwiazd . Raz w Miesiącu
Osobiscie jestem sklonna poprzec propozycje :)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Jeden prezent raz w tygodniu żeby rozeznać o co biega z tymi prezentami, myślę ze nikt by nie ucierpiał.
Jestem jak najbardziej za tym jeśli mój pomysł zostanie poparty ? I tak decyzja należy do Administracji Portalu .
Jednak negocjował bym by już minimalnie np. 2 prezenty dla użytkownika już żeby było do pary ?? Mówię i tak Administracja zadecyduje przecież . Pozdrawiam
Co jakiś czas dajemy darmowe prezenty do wykorzystania dla każdego 🙂
Teraz w trakcie mundialu w dni 'meczowe' są prezenty tematyczne (3 darmowe prezenty dziennie z tej kategorii), tydzień temu był dzień ojca. Po mundialu będzie tydzień lata, święto wojska polskiego, szkolny tydzień itp. więc jeżeli ktoś śledzi zakładkę z prezentami ma dużo okazji aby je wręczyć :)
No To prawda .. ale dobrze wiedzieć z tymi zakładkami . 😂 Myślę że nie będę upierał się bo już każdy powiedział w temacie dużo a czasami trzeba wiedzieć kiedy odpuścić no a mnie brak argumentów .. hi hi
Moim zdaniem bardziej SzczeremuJakZłoto chodziło o symbolikę , gest tak po prostu dajesz komuś prezent bo go lubisz . , z czystego serca bo go lubisz , czy skrycie kochasz ... wiecie o co chodzi .
Po za tym jak np. znasz kogoś na fotce a jest za granicą to właśnie taki prezent jest dobry ..
Pozdrawiam
,, A i jeszcze jedno , ludzie co zrobiliście z emotkami fajnymi ??? masakra jakieś piksele kwadraciki
ale to zostawiam na inny temat