xnigdyniebedetwojx
Reputacja: 18 | BluzgometrTM: 74
xnigdyniebedetwojx
  28 stycznia 2018 (pierwszy post)

proponuje wziasc sie za konta bez zdjec aby nie mogly oddawac glosow na innych i psuc im sredniej.. bo jaka to jest sprawiedliwosc ze oni moga glosowac na kazdego a na nich nikt??? pozdrawiam

uwaga
uwaga
  31 stycznia 2018
xbeznazwyx
xbeznazwyx: proponuje wziasc sie za konta bez zdjec aby nie mogly oddawac glosow na innych i psuc im sredniej..

Nie wiem czy za to będą się zabierać ponownie, była już tak możliwość blokady osób bez zdjęć, w Funkcjach Specjalnych ale opcja zabrana.
xnigdyniebedetwojx
Reputacja: 18 | BluzgometrTM: 74
xnigdyniebedetwojx
  31 stycznia 2018

Jeśli zgłosi się tu dużo osób to może się przychyla

uwaga
uwaga
  31 stycznia 2018
Ostatnio edytowany: 20 listopada 0629

Jak narazie kicha jest.
Jestem "ZA TYM" powrotem tego.

Jiraya
Jiraya
  1 marca 2018

Brzmi fair, +1 ode mnie.

LekkoscBytu
LekkoscBytu
  11 marca 2018

Mniej sie przejmuj srednia ocena i zycie nabierze kolorow.

Konrad40
Konrad40
  17 marca 2018

konta bez fotek powinni automatycznie blokować lub usuwać

Samotny1977
Samotny1977
  23 marca 2018

szczury nie rudzie

SpacerPoNiebie
SpacerPoNiebie
  28 marca 2018

jestem za możliwością blokady kont bez zdjęć

RedRiding1978
RedRiding1978
  15 kwietnia 2018

Fotka, to portal społecznościowy. Funkcję "randkową"/zdjęciową/ sesyjną, masz tylko jako dodatkową możliwość, a nie priorytet. Od kiedy istnieje fotka, istniały również profile bez zdjęć.

leon28
Reputacja: -17 | BluzgometrTM: 449
leon28
  27 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Fotka, to portal społecznościowy. Funkcję "randkową"/zdjęciową/ sesyjną, masz tylko jako dodatkową możliwość, a nie priorytet. Od kiedy istnieje fotka, istniały również profile bez zdjęć.

fotka - czy ta nazwa cos nam mowi?
co to za fotka bez zdjec?
cos za cos. jesli ktos nie chce wrzucic zdjec do profilu, nie powinien miec opcji pisania / oceniania.
malo tego, tak samo powinno byc z osobami z tylko 1 zdjeciem.
imho powinnien byc obowiazek wrzucenia min 3-4 zdjec, tak zeby przynajmniej w teorii wyeliminowac osoby podszywajace sie pod innych.
w razie zgloszenia nieprawidlowosci ze zdjeciami, sprawdzenie i ewentualnie permamenty ban, jesli sie potwierdza.
swiadomy jestem, ze nie wyeliminuje to patologii, ale na pewno ja utrudni.
Mruczyslaw
Mruczyslaw
  27 kwietnia 2018
leon28
leon28: powinnien byc obowiazek wrzucenia min 3-4 zdjec,

1. z chrztu
2. szkoła podstawowa
3. z wojska
4. aktualne.
leon28
leon28
  27 kwietnia 2018
Mruczyslaw
Mruczyslaw: 1. z chrztu 2. szkoła podstawowa 3. z wojska 4. aktualne.

wole tak niz gadac z obrazem albo hw kim
RedRiding1978
RedRiding1978
  27 kwietnia 2018
leon28
leon28: fotka - czy ta nazwa cos nam mowi? co to za fotka bez zdjec? cos za cos. jesli ktos nie chce wrzucic zdjec do profilu, nie powinien miec opcji pisania / oceniania. malo tego, tak samo powinno byc z osobami z tylko 1 zdjeciem. imho powinnien byc obowiazek wrzucenia min 3-4 zdjec, tak zeby przynajmniej w teorii wyeliminowac osoby podszywajace sie pod innych. w razie zgloszenia nieprawidlowosci ze zdjeciami, sprawdzenie i ewentualnie permamenty ban, jesli sie potwierdza. swiadomy jestem, ze nie wyeliminuje to patologii, ale na pewno ja utrudni.

Chyba za krótko tutaj jesteś. W pierwotnym założeniu fotka miała na celu rozwój fotografii w ogólnym tego słowa znaczeniu. Ludzie wymieniali się tutaj pomysłami, technikami obróbki i gównie takie tematy tutaj królowały. Fotka w formie jaką widzisz obecnie, istnieje zaledwie 3 lata. Z portalu społecznościowego, narzuciła użytkownikom swój pomysł-połączenia portalu społecznościowego z randkowym. Profile bez zdjęć istniały tutaj od samego początku i zaręczam Ci mniej było patologii jaka jest teraz i nikt do nikogo o nic nie mia pretensji. Ludzie pisali ze sobą normalnie, bez aluzji, podtekstów, nie było tematów typu gołe cycki i dupy bo właśnie takie zdjęcia portal blokował i za to banował.
leon28
leon28
  27 kwietnia 2018

czlowiek uczy sie cale zycie. niby wszystko jest w instrukcji, ale kto by tam je czytal ;-)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.