proponuje wziasc sie za konta bez zdjec aby nie mogly oddawac glosow na innych i psuc im sredniej.. bo jaka to jest sprawiedliwosc ze oni moga glosowac na kazdego a na nich nikt??? pozdrawiam
lista tematów
[Pomysłomat] konta bez zdjec strona 1 z 2
Fotka, to portal społecznościowy. Funkcję "randkową"/zdjęciową/ sesyjną, masz tylko jako dodatkową możliwość, a nie priorytet. Od kiedy istnieje fotka, istniały również profile bez zdjęć.
Konto usunięte: Fotka, to portal społecznościowy. Funkcję "randkową"/zdjęciową/ sesyjną, masz tylko jako dodatkową możliwość, a nie priorytet. Od kiedy istnieje fotka, istniały również profile bez zdjęć.
fotka - czy ta nazwa cos nam mowi?
co to za fotka bez zdjec?
cos za cos. jesli ktos nie chce wrzucic zdjec do profilu, nie powinien miec opcji pisania / oceniania.
malo tego, tak samo powinno byc z osobami z tylko 1 zdjeciem.
imho powinnien byc obowiazek wrzucenia min 3-4 zdjec, tak zeby przynajmniej w teorii wyeliminowac osoby podszywajace sie pod innych.
w razie zgloszenia nieprawidlowosci ze zdjeciami, sprawdzenie i ewentualnie permamenty ban, jesli sie potwierdza.
swiadomy jestem, ze nie wyeliminuje to patologii, ale na pewno ja utrudni.
leon28: fotka - czy ta nazwa cos nam mowi?
co to za fotka bez zdjec?
cos za cos. jesli ktos nie chce wrzucic zdjec do profilu, nie powinien miec opcji pisania / oceniania.
malo tego, tak samo powinno byc z osobami z tylko 1 zdjeciem.
imho powinnien byc obowiazek wrzucenia min 3-4 zdjec, tak zeby przynajmniej w teorii wyeliminowac osoby podszywajace sie pod innych.
w razie zgloszenia nieprawidlowosci ze zdjeciami, sprawdzenie i ewentualnie permamenty ban, jesli sie potwierdza.
swiadomy jestem, ze nie wyeliminuje to patologii, ale na pewno ja utrudni.
Chyba za krótko tutaj jesteś. W pierwotnym założeniu fotka miała na celu rozwój fotografii w ogólnym tego słowa znaczeniu. Ludzie wymieniali się tutaj pomysłami, technikami obróbki i gównie takie tematy tutaj królowały. Fotka w formie jaką widzisz obecnie, istnieje zaledwie 3 lata. Z portalu społecznościowego, narzuciła użytkownikom swój pomysł-połączenia portalu społecznościowego z randkowym. Profile bez zdjęć istniały tutaj od samego początku i zaręczam Ci mniej było patologii jaka jest teraz i nikt do nikogo o nic nie mia pretensji. Ludzie pisali ze sobą normalnie, bez aluzji, podtekstów, nie było tematów typu gołe cycki i dupy bo właśnie takie zdjęcia portal blokował i za to banował.