Szmer344
Szmer344
  20 listopada 2017 (pierwszy post)

Chodzi o to żeby nie trzeba było przewijać całej rozmowę w poszukiwaniu zdjęć tylko mieć je w zakladce, to co ktoś nam wysyła i co my wysyłamy

GuzikZTego
GuzikZTego
  27 listopada 2017

Dokładnie to samo chciałam zaproponować.Właśnie chciałam znaleźć ważną dla mnie rzecz od osoby z którą pisałam , wiadomości jest 17.230... doszłam już myślałam że jestem blisko, straciłam na to godzinę i co?I oczywiście już starszych wiadomości nie ma bo serwer nie przechowuje.Ogólnie też jestem za tym żeby był DATY DO KAŻDEJ HISTORII WIADOMOŚCI (ARCHIWUM NICZYM NA GG z każdego dnia jedna historia rozmowy z konkretną datą!!!!)wtedy łatwiej cokolwiek znaleźć.No i lipnie że serwer sam się oczyszcza z tych wiadomości nie pytając o to użytkownika.Bo np. mogłby pytać , informować że jest za dużo w archiwum i które chce się usunąć pozycje.d83dde12

GuzikZTego
GuzikZTego
  27 listopada 2017

Tzn mi chodziło o całą rozmowę że w tym młynie nie idzie nic odkopać i trzeba stracić na to dużo czasu.Bo ctrl+F nie zadziałało :< na fotce to chyba nie działa nie? Ale wersja kolegi powyżej , że osobna zakładka na foty też jak najbardziej fajna :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.