Byłoby fajniej gdyby na kamerkach , każda osoba która tworzy pokój miała możliwość wyboru ile osób do niego wpuści.Żeby była opcja pokój prywatny(bo chyba nie ma?) gdzie pokazuje mi się kto chce wejść do mojego pokoju i tylko ja akceptuje daną osobę i dopiero wtedy wchodzi po tym jak potwierdzę że chce aby uczestniczyła w mojej transmisji.Żeby np. pokazywało się to gdzieś na boku (nie przeszkadzając mi i nie przysłaniając, np gdy chcę z jedną osobą czy dwiema żeby to zatwierdzić i więcej powiadomień o osobach które chcą już nie dostawać)Że sama sobie wybieram ilość osób z którymi chcę w danym momencie.Ale też żeby nie znikały te ogólne transmisje gdzie każdy może wejść.Tylko żeby była opcja wyboru.Np. Pokój prywatny (1:1) , pokój ogólny (1:nieskończenie wiele) (1:opcje moderacji i potwierdzenia ilości osób i nicków które mogą wejść).A i żeby moderacja nie mogła również wejść na taki pokój i podsłuchiwać tylko dopiero jak ją wpuścimy.Myślę że to też byłoby i rozwiązanie dla koniobijców bo nieuprawnione osoby (dzieci czy inne) nie weszłyby na taki pokój gdzie on akceptuje osoby które chcą świadomie ich oglądać xD Albo żeby wybierać sobie moda który może uczestniczyć też xD jednego który może nadzorować przebieg jeśli zajdzie taka konieczność.
Ktoś pisał o poczcie e-mailowej ja uważam że to głupota bo jak użytkownik dostanie blokade konta wtedy traci wszystko, nie dość że prywatne wiadomości fotkowe to jeszcze e maila fotkowego xD
lista tematów