Jak myślicie czy kamerka w rozmowie byłaby przydatna?
[Pomysłomat] Kamerka na czacie strona 1 z 2
Ale to nie jedna opcja jeżeli utrzymuje się z kimś kontakt i nie ma się Skype to też można przez fotkę równie dobrze jakies grupowe rozmowy
kejtik Ale weźmy pod uwagę jedną rzecz. Powiedz ile osób po chwili są ci imię i nazwisko na fb żeby sprawdzić?
A skończyłoby się tym czym skończyły sie prywatne pokoje na kamerkach - głównie namawianiem nieletnich do obnażania się. Zdecydowanie nie!
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Rozumiem twój sprzeciw Ale postaram się wybronić. Zawsze można zgłosić taką osobę, po drugie sam decydujesz z kim rozmawiasz i nic złego się nie stanie
no znam takie osoby ktore odrazu fb chcialy ;) no ale nawet jak nie fb to snapchat, wiekszosc uzytkownikow go posiada, nie widzę problemu zeby go komuś podać i nagrać jeśli nie wierzy że 'ja to ja; :D
Jestem na nie.
Wiele osób nie chce się pokazywać na kamerkach, tu ma być łatwość nawiązywania kontaktów, moderatorzy cały czas usuwają fałszywe zdjęcia, wybrani użytkownicy muszą przejść przez weryfikacje.
Dobrze ale jeśli ktoś nie będzie chciał korzystać z kamerki ale są użytkownicy którzy z chęcią porozmawiają