Witam serdecznie
Ponieważ jest 10:14, czwartek, a mój geniusz o tej porze sięga zenitu, to wymyśliłem bardzo dobre usprawnienie do portalu i mam zamiar przedstawić je Wam poniżej.
Pewnie zadajecie sobie pytania jak "O jakie szablony mu chodzi?"; "Kiedy to wyjaśni?"; "Czemu ma taki dziwny awatar?".
Na dwa z trzech powyższych znam odpowiedź i już zaczynam wyjaśniać.
Szablony docelowo w mojej wyobraźni są wielką pomocą dla lwiej części czatu, której inteligencja i kreatywność łamie wszelkie bariery, dlatego muszą ograniczać je do minimum. Wyobraźcie sobie o ile Ich (a może też należycie do tej grupy, więc także i Wasze) życie byłoby prostsze, gdyby tylko wprowadzić moduł, który jednym kliknięciem dodawałby pełne zdania, pytania, a także bliżej nieokreślone zbiory zdań, które nie zostały okalane żadną interpunkcją.
Teraz przedstawię na przykładzie o co mi chodzi, a podzielę szablony na cztery sekcje i tak kolejno: CZAT, KAMERKI, WIADOMOŚCI PRYWATNE I KOMENTARZE. Jeszcze pozwolę sobie nadmienić, że w moim wymarzonym systemie szablonów, będą alternatywne wersję popularnych wypowiedzi, a niżej będę je pokazywał po znaku równości ( = ).
PRZYKŁADOWE TEKSTY, KTÓRE POWINNY ZNALEŹĆ SIĘ W SZABLONACH
a)CZAT: "co tam" = "ct"; "co robisz/robicie" = "cr"; "kto poklika?" = "kto po klika"; ":nazwa województwa:"(MINIMALIZM TO JEST TO); "chetne panie na priv"; "spk"; "nudy"; "heh"; "zboczony pozna pania"; "szukam na stale na weekend" i wiele wiele więcej. :)
b) KAMERKI: "pokaz cycki"; "pokasz stupki"; "wstan"; "obroc sie"; "co tam"; "co robisz"(SWOJĄ DROGĄ BARDZO MĄDRZE ZADANE PYTANIE PODCZAS GDY SIĘ WIDZI DRUGĄ OSOBĘ); "napisz na pw"; "moge napisac na pw".
c)WIADOMOŚCI PRYWATNE: "hej"; "co tam"; "cr", ale na tym poprzestanę, bo tutaj pojawia się większa idea, ale niestety skierowana do samców (WYBACZ PŁCI PIĘKNA). Pomyślcie tylko... za jednym kliknięciem wysyłacie zdjęcie swojego przyrodzenia do gazeli, która Was zauroczyła, a do tego wszystko okraszone pięknym, iście poetyckim opisem intymnej sytuacji, gdybyś tylko znalazł się blisko swojej upatrzonej wybranki.
d)KOMENTARZE: "piekna"; "seksownie"; "napisz na pw"; "MMMMMM"; " "; "piescilbym"; "wchodzilbym", etc. Jeszcze chciałbym dodać, że moim marzeniem, byłoby zatrudnienie całego sztabu ludzi, którzy byliby odpowiedzialni za pisanie erotycznych opisów scen erotycznych. Umieścilibyśmy je następnie w szablonach, bo przecież to tak bardzo rozpala właścicielkę zdjęć, że potem już jest cała Wasza.
UWAGA! Bardzo ważna rzecz do zapamiętania, bo jak pewnie zauważyliście, to w niektórych przykładach tekstów szablonowych czerpałem trochę więcej ze skarbnicy stylistycznej, ale uprzedzam, WSZELKIE ZNAKI ZAPYTANIA, PRZECINKI I TYM PODOBNE SĄ OPCJONALNE, A WRĘCZ ZBĘDNE, PONIEWAŻ PSUJĄ TYLKO DONIOSŁY WIZERUNEK WASZYCH WYPOWIEDZI.
To by było na tyle, mam nadzieję, że ten pomysł przejdzie dalej i zostanie wprowadzony w życie, bo to jest TO, czego ten portal potrzebuje! :)
lista tematów