Lykasz
Lykasz
  8 lutego 2016 (pierwszy post)

Wgłębiając się dalej w moj temat nasunę pomysł. Pewnie każdy zauważył, że na czacie zawsze jest bardzo dużo "syfu", losowych postow + spamow, a 80% sprawców tego to lewe konta osób, które tylko i wyłącznie próbują w jakikolwiek sposób zaistniec + sie dowartosciować.
Przejdę do rzeczy, porównując czat do kamerek, gdzie NIE DA SIE NAPISAĆ WYPOWIEDZI, NIE MAJĄC ZDJĘĆ.
Myślę, że to samo właśnie powinno dotyczyć czatu. Znaczy części ogólnego czatu, bez zmian dla prywatnego. Myślę, że wtedy w ogromnym procencie lewe konta przestaną brudzic czat spamem i próbami zaistnienia. Zostanie mały promil osób, które majac zdjęcia to robią, ale jest to znikoma ilość przy tych "anonimowych" kontach.

Pozdrawiam i myślę, że mój pomysł to plus dla czatu i bardzo dobra zmiana. :-)

paanda
wpis jest ukryty
SukaSzatana
wpis jest ukryty
Egocentryzm
Egocentryzm
  10 lutego 2016
test
test:

mark
mark:

jakaś opinia od dowództwa? :)
buchy3
wpis jest ukryty
buchy3
wpis jest ukryty
buchy3
wpis jest ukryty
buchy3
wpis jest ukryty
III
wpis jest ukryty
zzz5
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 143
zzz5
  10 lutego 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: o.O kiedy? nie przypominam sobie

To masz bardzo krótką pamięć jesli ja pamietam a ty nie.Wystarczy spytać moderatorów i to samo Ci powiedza.Kiedy nie wejde na czat to jakieś konflikty z Tobą, wiecznie ci źle że musisz przebywać z Polakami(już nie bede tutaj przytaczał obelg).Masz jakieś swoje jazdy.Wiec jak sie ma posiadanie zdjęć lub ich brak do kultury na czacie, skoro jak widać na twoim przykładzie nie ma to przełożenia.Dlatego śmieszy mnie to że taka osoba jak ty wnosi o taki pomysł.Według to powinno sie surowiej traktowac takie osoby które czesto sprawiają problemy bo siedza na czacie ciągle i szukają dowartościowania poprzez hejty i wyzywanie moderatorów.Nie jest ich wcale tak duzo.
Btw. pisze jak najbardziej na temat ;)

ps. i nie wyjeżdżaj mi później na czacie że " płacze na forum " bo to dziecinne, wyraziłem swoje zdanie.
Dante1991
Dante1991
  11 lutego 2016

za długie nie czytam.

III
III
  11 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: ps

hahaha placze na forum jaki typas XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Judaistka
wpis jest ukryty
III
III
  13 lutego 2016

ZAMKNĄĆ PORTAL FOTKA.COM

Egocentryzm
Egocentryzm
  18 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: ps

nie wiem o czym mowisz
pisz na temat.

ktoś to czyta?
BoyEvil
BoyEvil
  28 lutego 2016
Lykasz
Lykasz: Myślę, że to samo właśnie powinno dotyczyć czatu.

d83ddc4d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.