IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  17 grudnia 2015 (pierwszy post)

1. Temat komentarzy dodawanych ENTEREM w grupach był już poruszany, ale nie widziałam w tamtym poście większego zainteresowania dlatego podbijam i chciałabym widzieć jakieś decyzje w tej kwestii ze strony Fotka - TAK/NIE

Jest to po prostu duże ułatwienie dla każdego kto regularnie udziela się w grupach, wdaje się w dyskusje i dodaje dłuższą wypowiedz - czasy nabijania sztucznej aktywności w grupach już dawno minął.

2. LICZNIK ZNAKÓW W KOMENTARZACH / BLOKADA PISANIA DŁUŻSZEGO KOMENTARZA NIZ (ilość znaków)
W grupach możemy pisać nieskończoną ilość znaków w komentarzach - i dużo osób to robi - a po dodaniu komentarza niestety widoczne są tylko 4 linijki . Sugeruje automatyczną blokadę po dodaniu maksymalnej ilości znaków, by uniknąć uciętych wypowiedzi.

Veella
Veella
  18 grudnia 2015

Jestem ZA, jak najbardziej!:) TAK

indifferentx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 10
indifferentx
  18 grudnia 2015

Również jestem na TAK! :)

MusTruskawkowyx3
MusTruskawkowyx3
  18 grudnia 2015

Jestem na TAK

IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  18 grudnia 2015

A jakas opinia/ odpowiedz kogos "z gory" ?

Broker
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 20
Broker
  18 grudnia 2015

Ja również na tak d83ddc4d

Broker
Broker
  18 grudnia 2015
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII: A jakas opinia/ odpowiedz kogos "z gory" ?

z góry masz że na tak :)
ja od dołu również popieram i na tak :p
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  18 grudnia 2015

@Broker haha dzieki za poparcie z kazdej strony :d przyda sie ✌

Broker
Broker
  19 grudnia 2015
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII: @Broker haha dzieki za poparcie z kazdej strony :d przyda sie ✌

tak myślę że się przyda i mój głoś się również będzie tutaj liczył a jak Ty po środku to najwięcej na tym skorzystasz :p
z każdej strony:)
Ten pomysł jak najbardziej popieram, niby nic takiego ale może ułatwić co niektórym życie:)
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  19 grudnia 2015

W tym rzecz, ze wlasciwie to male niedociagniecie ktore jest tu chyba od samego poczatku ( brak limitu znakow) a ile razy sie ludzie denerwuja ze ucielo im Zdanie

UpijSieQubusiem
UpijSieQubusiem
  19 grudnia 2015

Zdecydowanie jestem na TAK !
Ułatwiłyby nam te propozycje funkcjonować w Grupie.

Po za tym szkoda, że zniknął RANKING GRUP, ponieważ kiedyś można było poprzez niego poszukać fajnej Grupy, a teraz jak nie otrzymamy zaproszenia to możemy zapomnieć o znalezieniu czegoś konkretnego.

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  19 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Po za tym szkoda, że zniknął RANKING GRUP, ponieważ kiedyś można było poprzez niego poszukać fajnej Grupy,
Ranking nadal jest i nawet grupy prywatne są w nim ujęte:) Jedynie zakładka Grupy została przeniesiona na stopkę strony, tam po wejściu masz opcje najaktywniejszych grup. http://www.fotka.pl/grupy/najaktywniejsze :)

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Shaitan
Shaitan
  19 grudnia 2015
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII: 1. Temat komentarzy dodawanych ENTEREM w grupach był już poruszany, ale nie widziałam w tamtym poście większego zainteresowania dlatego podbijam i chciałabym widzieć jakieś decyzje w tej kwestii ze strony Fotka.pl - TAK/NIE Jest to po prostu duże ułatwienie dla każdego kto regularnie udziela się w grupach, wdaje się w dyskusje i dodaje dłuższą wypowiedz - czasy nabijania sztucznej aktywności w grupach już dawno minął.2. LICZNIK ZNAKÓW W KOMENTARZACH / BLOKADA PISANIA DŁUŻSZEGO KOMENTARZA NIZ (ilość znaków) W grupach możemy pisać nieskończoną ilość znaków w komentarzach - i dużo osób to robi - a po dodaniu komentarza niestety widoczne są tylko 4 linijki . Sugeruje automatyczną blokadę po dodaniu maksymalnej ilości znaków, by uniknąć uciętych wypowiedzi.

2x tak.

Ile już razy o tym wspominałem, to nawet nie zliczę...
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  20 grudnia 2015
gregbond
gregbond: Jedynie zakładka Grupy została przeniesiona na stopkę strony

Jedynie, albo aż! Niestety przez ten niewielki manewr ze strony fotki grupy powoli przestają istnieć bo są NIEWIDOCZNE - kto czyta stopki na stronach -,- . A wydaje mi się, że to była/jest fajna forma poznania nowych osób, nawet nie wiem czy nie skuteczniejsza niż obecne TAK/NIE
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  20 grudnia 2015
Shaitan
Shaitan: Ile już razy o tym wspominałem, to nawet nie zliczę...

Czyli mam nie liczyć, że tym razem coś zdziałamy? d83dde14
Shaitan
Shaitan
  20 grudnia 2015
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII: Jedynie, albo aż! Niestety przez ten niewielki manewr ze strony fotki grupy powoli przestają istnieć bo są NIEWIDOCZNE - kto czyta stopki na stronach -,-

Bzdura, jak ktoś jest ślepy lub leniwy to i tak nie zobaczy, ile to razy na forum useria pytała o opcje walnięte wielką czcionką na głównej belce menu. Jak ktoś chce to się rozejrzy.

IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII: Czyli mam nie liczyć, że tym razem coś zdziałamy?

Kto wie.. bywało już tak, że powtarzaliśmy niczym automat zdanie FT w stylu "nie ma i nie będzie takiej możliwości" a po jakimś czasie nagle się pojawiała.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.