1. Temat komentarzy dodawanych ENTEREM w grupach był już poruszany, ale nie widziałam w tamtym poście większego zainteresowania dlatego podbijam i chciałabym widzieć jakieś decyzje w tej kwestii ze strony Fotka - TAK/NIE
Jest to po prostu duże ułatwienie dla każdego kto regularnie udziela się w grupach, wdaje się w dyskusje i dodaje dłuższą wypowiedz - czasy nabijania sztucznej aktywności w grupach już dawno minął.
2. LICZNIK ZNAKÓW W KOMENTARZACH / BLOKADA PISANIA DŁUŻSZEGO KOMENTARZA NIZ (ilość znaków)
W grupach możemy pisać nieskończoną ilość znaków w komentarzach - i dużo osób to robi - a po dodaniu komentarza niestety widoczne są tylko 4 linijki . Sugeruje automatyczną blokadę po dodaniu maksymalnej ilości znaków, by uniknąć uciętych wypowiedzi.
lista tematów
[Pomysłomat] ENTER do komentarzy + licznik znaków - GRUPY strona 2 z 3
tak myślę że się przyda i mój głoś się również będzie tutaj liczył a jak Ty po środku to najwięcej na tym skorzystasz :p
z każdej strony:)
Ten pomysł jak najbardziej popieram, niby nic takiego ale może ułatwić co niektórym życie:)
W tym rzecz, ze wlasciwie to male niedociagniecie ktore jest tu chyba od samego poczatku ( brak limitu znakow) a ile razy sie ludzie denerwuja ze ucielo im Zdanie
Zdecydowanie jestem na TAK !
Ułatwiłyby nam te propozycje funkcjonować w Grupie.
Po za tym szkoda, że zniknął RANKING GRUP, ponieważ kiedyś można było poprzez niego poszukać fajnej Grupy, a teraz jak nie otrzymamy zaproszenia to możemy zapomnieć o znalezieniu czegoś konkretnego.
Konto usunięte: Po za tym szkoda, że zniknął RANKING GRUP, ponieważ kiedyś można było poprzez niego poszukać fajnej Grupy,
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
IIIIIIIIIIIIIIIIII: 1. Temat komentarzy dodawanych ENTEREM w grupach był już poruszany, ale nie widziałam w tamtym poście większego zainteresowania dlatego podbijam i chciałabym widzieć jakieś decyzje w tej kwestii ze strony Fotka.pl - TAK/NIE
Jest to po prostu duże ułatwienie dla każdego kto regularnie udziela się w grupach, wdaje się w dyskusje i dodaje dłuższą wypowiedz - czasy nabijania sztucznej aktywności w grupach już dawno minął.2. LICZNIK ZNAKÓW W KOMENTARZACH / BLOKADA PISANIA DŁUŻSZEGO KOMENTARZA NIZ (ilość znaków)
W grupach możemy pisać nieskończoną ilość znaków w komentarzach - i dużo osób to robi - a po dodaniu komentarza niestety widoczne są tylko 4 linijki . Sugeruje automatyczną blokadę po dodaniu maksymalnej ilości znaków, by uniknąć uciętych wypowiedzi.
2x tak.
Ile już razy o tym wspominałem, to nawet nie zliczę...
Jedynie, albo aż! Niestety przez ten niewielki manewr ze strony fotki grupy powoli przestają istnieć bo są NIEWIDOCZNE - kto czyta stopki na stronach -,- . A wydaje mi się, że to była/jest fajna forma poznania nowych osób, nawet nie wiem czy nie skuteczniejsza niż obecne TAK/NIE
IIIIIIIIIIIIIIIIII: Jedynie, albo aż! Niestety przez ten niewielki manewr ze strony fotki grupy powoli przestają istnieć bo są NIEWIDOCZNE - kto czyta stopki na stronach -,-
Bzdura, jak ktoś jest ślepy lub leniwy to i tak nie zobaczy, ile to razy na forum useria pytała o opcje walnięte wielką czcionką na głównej belce menu. Jak ktoś chce to się rozejrzy.
Kto wie.. bywało już tak, że powtarzaliśmy niczym automat zdanie FT w stylu "nie ma i nie będzie takiej możliwości" a po jakimś czasie nagle się pojawiała.