Paffeuu
Paffeuu
  2 grudnia 2015 (pierwszy post)

Witam,

Nie jest to żadna rewelacja, a funkcja, która powinna być tu dostępna od samego początku.

Z racji tego, że wielu starych Użytkowników posiada tu sporo materiałów + wpisów pod zdjęciami, które chcieliby zatrzymać [opcjonalnie: jeżeli nie chcemy, możemy skasować wszystkie wpisy za pomocą udostępnionej już opcji]., proponuję przywrócić możliwość przenoszenia zdjęć.

Po prostu przywróćcie wszystkie stare opcje związane ze zmianą widoczności albumów + przenoszenia samych materiałów.

W tym momencie wygląda to na prawdę słabo....

Usunięcie samej możliwości tworzenia nowych albumów nie zwalnia was w żadnym stopniu z wspierania pozostawionych w użytku funkcjonalności.

chodznasanki
chodznasanki
  3 grudnia 2015

Na nie punkt myślenia masz dość dziwny

Paffeuu
Paffeuu
  3 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Na nie punkt myślenia masz dość dziwny

Uzasadnij.
Maryla
Maryla
  3 grudnia 2015

Posiadanie albumów, z udostępnieniem tylko dla znajomych było dobrym rozwiązaniem, nie wiem dlaczego już tego nie ma. :>
Mogłoby wrócić. Jednak z drugiej strony, istnieje tyle innych portali na których możesz udostępniać swoje prywatne rzeczy, że nie wiem czy jest szansa na ten pomysł :-)

Paffeuu
Paffeuu
  3 grudnia 2015
Maryla
Maryla: Posiadanie albumów, z udostępnieniem tylko dla znajomych było dobrym rozwiązaniem, nie wiem dlaczego już tego nie ma. :>

To prostsze niż myślisz. Nie chce im się zwyczajnie robić buttonów + pisać wszystkiego pod nowy interfeace.

Polityka firmy nie zmieniła się, jest tak jak zawsze, suche fakty ^^

Maryla
Maryla: Mogłoby wrócić. Jednak z drugiej strony, istnieje tyle innych portali na których możesz udostępniać swoje prywatne rzeczy, że nie wiem czy jest szansa na ten pomysł :-)

Nie w tym rzecz.

Pozornie proste funkcjonalności lub prace z nimi związane wcale nie są tak banalne jak mogłoby się wydawać.
W związku z tym mamy szereg problemów. To w końcu serwis społecznościowy, który z ledwością utrzymuje taki status.
Stąd też podjęcie takich, a nie innych decyzji w sprawie albumów prywatnych, posiadania kotków, piesków, i innych bzdetów tego typu w albumie głównym.

Jeżeli jest to serwis społecznościowy, to takie materiały nie powinny być izolowane. Stąd akceptacja całego tego szajsu i wieczne problemy z albumem "Ja", zdjęciami kotków na 1 miejscu etc.

Strasznie dużo tłumaczenie, ale ogólnie jest to grubymi nićmi szyte.
Dlatego właśnie muszą "tak, muszą, a nie powinni" zająć się supportem pozostawionych w użytku funkcjonalności.

W tym przypadku chodzi o albumy, które pozostawiono Userom.Nie mogą ich skasować od tak, poszli na łatwiznę, usunęli albumy i olali dodawanie buttonów ze względu na dalsze problemy.

Zwyczajne "prześlizgiwanie się".

Zobaczymy z czasem, co z tego będzie.d83ddc4b
Kanyenke
Kanyenke
  16 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam, Nie jest to żadna rewelacja, a funkcja, która powinna być tu dostępna od samego początku. Z racji tego, że wielu starych Użytkowników posiada tu sporo materiałów + wpisów pod zdjęciami, które chcieliby zatrzymać [opcjonalnie: jeżeli nie chcemy, możemy skasować wszystkie wpisy za pomocą udostępnionej już opcji]., proponuję przywrócić możliwość przenoszenia zdjęć. Po prostu przywróćcie wszystkie stare opcje związane ze zmianą widoczności albumów + przenoszenia samych materiałów. W tym momencie wygląda to na prawdę słabo.... Usunięcie samej możliwości tworzenia nowych albumów nie zwalnia was w żadnym stopniu z wspierania pozostawionych w użytku funkcjonalności.

Dobre gada! Przenoszenie zdjęć między albumami i zmiana widoczności, to była fajna sprawa. Zlikwidowanie tego, to był fatalny pomysł.
Paffeuu
Paffeuu
  16 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobre gada! Przenoszenie zdjęć między albumami i zmiana widoczności, to była fajna sprawa. Zlikwidowanie tego, to był fatalny pomysł.

Nie oddadzą tego, są zbyt leniwi + boją się teraz prawie wszystkiego.

Trochę szkoda, ale co zrobić :D
Kanyenke
Kanyenke
  16 grudnia 2015

Ważniejsze są te tandetne kamerki gdzie nachlane i naćpane małolaty wiercą zadem przed kamerą ku radości odmóżdżonej niestety już coraz liczniejszej liczby użytkowników fotki. No i oczywiście "przygotowaliśmy dla ciebie specjalną ofertę gwiazdy"...

Paffeuu
Paffeuu
  18 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ważniejsze są te tandetne kamerki gdzie nachlane i naćpane małolaty wiercą zadem przed kamerą ku radości odmóżdżonej niestety już coraz liczniejszej liczby użytkowników fotki. No i oczywiście "przygotowaliśmy dla ciebie specjalną ofertę gwiazdy"...

Kasa, kasa, kasa, teraz nie liczy się jakość.

Żyjemy w dobie kryzysu, oni też to widzą.
Dlatego właśnie pompują kasę w rozwój aplikacji mobilnej i dalej przykładają sporo uwagi do kamerek.

Samo w sobie forum nie istnieje od dawna, czat to miejsce, w którym trzyma się teraz niezadowolonych z życia małolatów (tam za dużo nie narozrabiają, bo w sumie tylko oni tam siedzą), same profile okrojono do krytycznego minimum ze względów (bezpieczeństwa).

Dni serwisu są policzone, duże ryby łykają te mniejsze, to samo stanie się z fotką.
Chyba, że dalej będą trzymać swój destrukcyjny kurs i będą po prostu chapać ile wlezie do samego końca, nie patrząc na nic.
To już bardziej prawdopodobna wersja.
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  18 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: przywróćcie wszystkie stare opcje związane ze zmianą widoczności albumów + przenoszenia samych materiałów.

Zdecydowanie na tak. To, że mamy tu konta nie oznacza, że chcemy wszystkie zdjęcia pokazywać przypadkowym osobom - nie mam tu na myśli 'sesji erotycznych" - tych mniej i bardziej profesjonalnych, bo to już inna kwestia. Po prostu wiele osób mając tu konta od kilku lat zapewne nawiązała znajomości,a te nie muszą być przenoszone na realne podłoże czy inne-powiedzmy bardziej 'prywatne' portale, czyli mam tu na myśli fejsika, gdzie tych zdjęć po prostu (chyba) dodaje się więcej. Dlatego podział na albumy z widocznością tylko dla znajomych to dobra opcja.
Paffeuu
Paffeuu
  18 grudnia 2015
IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII: Zdecydowanie na tak

Potrzeba nam tym razem zdecydowanie większej ilości loginków w tym wątku ^^

Myślę, że jest szansa na odzyskanie albumów.
Broker
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 20
Broker
  19 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte:

Jak Ty to wszystko przeżywasz jak stonka wykopki:p
Jak masz taką wiedzę to sobie załóż swój portal, bo zawsze coś Ci nie pasuje na tej fotce:p Ok liczymy się z twoim zdaniem jak i z twoimi pomysłami, póki co to umiesz ale pojechać po kimś to najlepiej Ci wychodzi:p
Co do tematu, na nie.
Paffeuu
Paffeuu
  19 grudnia 2015
Broker
Broker: Jak Ty to wszystko przeżywasz jak stonka wykopki:p Jak masz taką wiedzę to sobie załóż swój portal

Czy ja wyglądam na maga? Nie potrafię tworzyć portali ani przejść do innego świata...

To nie bajka, tylko serwis społecznościowy + dlaczego zakładasz, że nie prowadzę podobnej działalności?
Ta wiedza nie wzięła się z powietrza, nie każdy na fotce reprezentuje Twój poziom lub niższy, pogódź się z tym i daj mi w końcu spokój.

Jeżeli nie masz niczego konkretnego do napisania w danym temacie, to zwyczajnie nie pisz.
Jesteś w końcu Moderatorem podstawowym, nie za takie wybryki otrzymałeś funkcję i na pewno nie otrzymasz za to nagrody czy FP.
Paffeuu
Paffeuu
  19 grudnia 2015
Broker
Broker: Co do tematu, na nie.

Może zabiorę się za Ciebie z dupy strony, bo w sumie nie mam siły na polemizowanie z osobą Twojego kalibru.

Uzasadnij, dlaczego jesteś na nie, krótka piłka.

Zabłyśnij, masz swoje 5 minut.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.