Witam czy byłaby możliwość zrobienia wątku " fotka kiedyś i dziś". Z racji tego, że się zmieniał image, fajnie by było przypomnieć sobie jak to było od samego początku. Ja pamiętam od "opisówek" w profilach " o mnie, wymarzony partner...", głosowaniu od 1-11 oraz jak była taka opcja, że można było zobaczyć jakie dany użytkownik dawał komentarze i jakie otrzymał (opcja otrzymane i wysłane).
Z góry dziękuję.
lista tematów
[Pomysłomat] Image fotki
http://www.fotka.pl/grupa/9/Fotkowo/Fotki/5,Stara_Fotka/88964907,,1416266508 - Tu masz torche materiału :)
Посмотри в мои глаза, в них горят глаза твои
Daj mi ktoś translator...
Ja większość też dawno powywalałem, ale jeszcze gdzieś coś jest w różnych folderach, z deka burdel na dysku xd
Attie: Był brzydki ale za to jaki był oblegany może nie na screenach ale Ty pewnie pamiętasz co się działo na 18+ :D
Oj tak, jedna wielka masakra... teraz to już nawet czat powoli umiera, same głupoty piszą, ani włączyć się do rozmowy ani zarzucić komuś banem xd
Shaitan: Ja większość też dawno powywalałem, ale jeszcze gdzieś coś jest w różnych folderach, z deka burdel na dysku xd
no mi dysk właśnie odmówił posłuszeństwa w związku z tym musiałam coś z tym zrobić :D
Shaitan: Oj tak, jedna wielka masakra... teraz to już nawet czat powoli umiera, same głupoty piszą, ani włączyć się do rozmowy ani zarzucić komuś banem xd
nóż się w kieszeni otwiera? xD no ci którzy byli dalej tam są. mało nowej, świeżej krwi :3 chociaż modów połowy nie znam :D
Посмотри в мои глаза, в них горят глаза твои