Anghel
Anghel
  26 października 2015 (pierwszy post)

Kto jest za usunięciem tej funkcji, która złe działa, bo niby jest tak w ustawieniach.

Blokada oddawania decyzji na profil Włączenie usługi powoduje, że inni użytkownicy nie będą mogli oddać decyzji TAK / NIE na Twój profil. Decydowanie z Twojego profilu na innych również będzie zablokowane. Twój profil nie będzie widoczny w rankingach.

Ale tak naprawdę to nie działa prawidłowo nawet jak włączę żeby nie dawano tak/nie to i tak dostaje wiec, jaki w tym jest sens niech to zrobią prawidłowo albo usuną usługę w dodatku już kiedyś obiecali cytuję:

Glosy:
- Dodanie opcji ukrywania Głosowania na profilu (z zachowaniem ustawień użytkowników, którzy w starym systemie włączyli ww. opcję). W dalszej kolejności dodamy całkowitą blokadę.

Więc pytam się kiedy dadzą całkowitą blokadę dla tych co nie chcą tej usługi?

Anghel
Anghel
  30 października 2015

WYŁĄCZYĆ ODDAWANIE GŁOSÓW TAK/NIE NA STRONIE GŁÓWNEJ!!!

Psyko
Psyko
  30 października 2015

Oj marzenia poczekaj na zmiany kolejne :)

praksa
praksa
  30 października 2015

ja to mam rozwiązanie idealne!!
nie włazić na strone główną

Psyko
Psyko
  30 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie włazić na strone główną

Dokładnie i nikt nie każe im tak.nie dawać ;)
Anghel
Anghel
  30 października 2015
Anghel
Anghel: WYŁĄCZYĆ ODDAWANIE GŁOSÓW TAK/NIE NA STRONIE GŁÓWNEJ!!!

No co to jest mój pomysł i chyba dział odpowiednid83dde04

A tak z innej beczki ciekawy jestem ile pomysłów zostało zrealizowanych przez fotkę z tych co zgłosili użytkownicy założę się że ani jedend83dde04
Psyko
Psyko
  30 października 2015
Anghel
Anghel: ile pomysłów zostało zrealizowanych przez fotkę z tych co zgłosili użytkownicy założę się że ani jeden

Ani jeden pomysł nie miał realizacji co do > Pomysłomat i moja racja pisać coś tu o zmianach zero wysiłku z "FOTKA"
Anghel
Anghel
  30 października 2015

A więc miałem racje forum-pomysłomat to ściema ze strony Fotki tak żeby użytkownicy myśleli, że ich pomysły się liczą i zostaną zrealizowane a tak naprawdę nas olewają szkoda czasu na podsuwanie im pomysłów które nigdy nie zostaną zrealizowaned83dde04

ThePolishMrTrololo
ThePolishMrTrololo
  31 października 2015

Co za daltonista nie wie jakiego koloru jest dynia ?

Psyko
Psyko
  31 października 2015
Anghel
Anghel: Oceny 1-11 były ocenami na zdjęcia

były i nie wiem czy zapomniałeś to że oddany głos tak jak piszesz 1-11 to głoś pierw na byle jakie zdjęcie > To pierwszy głoś liczył się do średniej :)
ThePolishMrTrololo
ThePolishMrTrololo
  13 listopada 2015
Anghel
Anghel: Kto jest za usunięciem

Sam się usuń za pomocą tego
http://www.fotka.pl/ustawienia/konto_usun
Anghel
Anghel
  13 listopada 2015

O widzę że jakiś IDIOTA przyłączył się do tematu:)

FioletowyAlbin
Reputacja: -48 | BluzgometrTM: 1
FioletowyAlbin
  13 listopada 2015

Przyłączam się:) Wolę pełną skalę ocen a nie jakieś ....

beq
beq
  14 listopada 2015

Zamiast tak /nie dać Hot /Not. d83dde02d83ddd2b

skinnyD
skinnyD
  15 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: głosy na zdjęcia były zdecydowanie lepsze

też jestem za tym
Paffeuu
Paffeuu
  23 listopada 2015

Nie wierzę, że to piszę, ale Pjotrek ma rację.

To był czysto FOTKOWY wynalazek, teraz fotka zwyczajnie kopiuje system z wielkich, zagranicznych serwisów randkowych.
Przez to zainteresowanie serwisem spada i nie jest już tak UNIKALNY jak dawniej.

Na pewno jakiś zagorzały fanatyk fotki lub nowy FP bądź mod napisze...

-Fotka.pl nie ma być unikaalna, Fotka.pl ma być nowoczesna.

Taa, jasne, ale idąc tym tokiem myślenia...

Lepiej wrócić do 1-11, zmienili już zbyt wiele rzeczy, dlatego ludzie idą do konkurencji.
Po co mają siedzieć w miejscu pełnym baboli, pójdą na badoo lub tindera, mają te same rozwiązania i brak problemów z funkcjonalnością, niekompetentną administracją lub z upublicznianiem danych etc.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.