Ezri1986
Ezri1986
  4 października 2015 (pierwszy post)

W sumie to nie będzie nowy pomysł ani tak naprawdę nie będzie to nic, na co wpadłabym ekskluzywnie ja...

ale co sądzicie o tym, żeby na profile wróciły opisy oraz statusy? Moim zdaniem są potrzebne. Niby można napisać to samo w korespondencji prywatnej, ale...

Ponadto, opis oszczędza wysłania wiadomości do kogoś kompletnie "nietrafionego" (były tutaj głosy za wprowadzeniem testu; a po co test? Odpowiedzi można by zawrzeć w opisach). Dla tych, którzy mają limit wysyłek na dzień to ma pewne znaczenie.

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  7 października 2015

Osobiście również brakuje mi zakładki z opisami. Zatem w pełni popieram sugestie ;)

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ezri1986
Ezri1986
  7 października 2015

((Ups, właściwie to /statusy/ są. Mea culpa, po prostu na moim profilu przez długi czas nie miałam opcji ich dodawania. Wątek tyczy się więc opisów.))

Psyko
Psyko
  8 października 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Opisy na nie :) wystarczy ten http://www.fotka.pl/profil/Psyko/edycja/podstawowe :)

Ezri1986
Ezri1986
  10 października 2015

Mnie nie starczy. Chciałabym, aby nie pisali do mnie np. faceci szukający na jeden raz i być może naiwnie liczę, że któremuś zechce się wyczytać w opisie, że odgórnie nie odpiszę na jego wiadomość, a nie bo jestem s*ką.
a ponadto przydałoby się napisać o sobie kilka podstawowych rzeczy, tak, aby nie musieć ich wyliczać każdej osobie, która do mnie skrobnie, od początku do końca.

Nie masz potrzeby aby wypełnić sekcję opisu - nikt nie zmusza Cię do pisania tam czegokolwiek. Możesz zostawić tą rubrykę pustą. O ile dobrze pamiętam, to można było sobie wyłączyć wyświetlanie opisu jeżeli ktoś nie chciał go mieć/ nie wypełnił.
Założyłam temat w imieniu tych fotkowiczów, którzy chcieliby powrotu tej sekcji. Skoro ma być to portal randkowy i pojawiło się multum tematów, jak się dopasować, to opis mógłby w tym pomóc.

Anghel
Anghel
  14 października 2015
Jestem w 100% za powrotem opisów
SpiacyWilk
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
SpiacyWilk
  15 października 2015

tak opisy by były dobre..

Nawijka1987
Nawijka1987
  16 października 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Jeszcze ocena 1-10 (11), komentator, wyróżnienie profilu po zakupie gwiazdy, komentarze do profilu. Przywróćcie proszę d83dde0a
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.