W sumie to nie będzie nowy pomysł ani tak naprawdę nie będzie to nic, na co wpadłabym ekskluzywnie ja...
ale co sądzicie o tym, żeby na profile wróciły opisy oraz statusy? Moim zdaniem są potrzebne. Niby można napisać to samo w korespondencji prywatnej, ale...
Ponadto, opis oszczędza wysłania wiadomości do kogoś kompletnie "nietrafionego" (były tutaj głosy za wprowadzeniem testu; a po co test? Odpowiedzi można by zawrzeć w opisach). Dla tych, którzy mają limit wysyłek na dzień to ma pewne znaczenie.
[Pomysłomat] A może by powrót opisów?
Osobiście również brakuje mi zakładki z opisami. Zatem w pełni popieram sugestie ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
((Ups, właściwie to /statusy/ są. Mea culpa, po prostu na moim profilu przez długi czas nie miałam opcji ich dodawania. Wątek tyczy się więc opisów.))
Mnie nie starczy. Chciałabym, aby nie pisali do mnie np. faceci szukający na jeden raz i być może naiwnie liczę, że któremuś zechce się wyczytać w opisie, że odgórnie nie odpiszę na jego wiadomość, a nie bo jestem s*ką.
a ponadto przydałoby się napisać o sobie kilka podstawowych rzeczy, tak, aby nie musieć ich wyliczać każdej osobie, która do mnie skrobnie, od początku do końca.
Nie masz potrzeby aby wypełnić sekcję opisu - nikt nie zmusza Cię do pisania tam czegokolwiek. Możesz zostawić tą rubrykę pustą. O ile dobrze pamiętam, to można było sobie wyłączyć wyświetlanie opisu jeżeli ktoś nie chciał go mieć/ nie wypełnił.
Założyłam temat w imieniu tych fotkowiczów, którzy chcieliby powrotu tej sekcji. Skoro ma być to portal randkowy i pojawiło się multum tematów, jak się dopasować, to opis mógłby w tym pomóc.