speedtrax
speedtrax
  21 sierpnia 2015 (pierwszy post)

Jest coś takiego jak czarna lista ;], ale na forum tej opcji nie ma
Więc co myślicie d83dde04

Shaitan
Shaitan
  24 sierpnia 2015
speedtrax
speedtrax: Jest coś takiego jak czarna lista ;], ale na forum tej opcji nie ma

Czyżby?

Dodanie do CL czy to z forum czy to z poziomu profilu uniemożliwia wypowiadanie się w tematach danej osoby.
speedtrax
speedtrax
  24 sierpnia 2015
Shaitan
Shaitan: Dodanie do CL czy to z forum czy to z poziomu profilu uniemożliwia wypowiadanie się w tematach danej osoby.

bardziej mi chodziło, by na każdym temacie daną osobę ignorować....( nie była widoczna dla naszych oczów) każdy dany post osoby dodanej do czarnej listy nie byłby dla nas widoczny ;) zaś tego nie ma.
Shaitan
Shaitan
  24 sierpnia 2015
speedtrax
speedtrax: bardziej mi chodziło, by na każdym temacie daną osobę ignorować....( nie była widoczna dla naszych oczów) każdy dany post osoby dodanej do czarnej listy nie byłby dla nas widoczny ;) zaś tego nie ma.

W sumie dość ciekawa propozycja, mogę być za ;)
Psyko
Psyko
  24 sierpnia 2015
Ostatnio edytowany: za 29 listopada 2738
speedtrax
speedtrax: bardziej mi chodziło, by na każdym temacie daną osobę ignorować....( nie była widoczna dla naszych oczów) każdy dany post osoby dodanej do czarnej listy nie byłby dla nas widoczny ;) zaś tego nie ma.

No przykład tak jak na kamerkach jest "WYCISZ OSOBE."
speedtrax
speedtrax
  24 sierpnia 2015

między innymi :)

MemoriesNeverDie
MemoriesNeverDie
  24 sierpnia 2015

Jestem za.!

speedtrax
speedtrax
  24 sierpnia 2015

łapkę w górę!

Psyko
Psyko
  24 sierpnia 2015
speedtrax
speedtrax: łapkę w górę!

d83ddc4c
speedtrax
speedtrax
  24 sierpnia 2015

dobry pomysł;p a moderator ustawił na minus 1;/ ogarnij tu moderatora;
czasami mi się zdaje, że oni to tak specjalnie robią:>

Shaitan
Shaitan
  24 sierpnia 2015
speedtrax
speedtrax: dobry pomysł;p a moderator ustawił na minus 1;/ ogarnij tu moderatora; czasami mi się zdaje, że oni to tak specjalnie robią:>

Niekoniecznie moderator, ocenić posta może każdy użytkownik.
speedtrax
speedtrax
  24 sierpnia 2015
Ostatnio edytowany: za 29 listopada 7496

ok ;) już kumam

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  25 sierpnia 2015
speedtrax
speedtrax: ale na forum tej opcji nie ma

Jak juz Boguś zauważył, jest tylko w nieco innej formie :P

speedtrax

Co do samego pomysłu i TAK i NIE. Już wyjaśniam, dlaczego...

Forum fotki jest dosc specyficzne.

Na TAK: Sama idea podoba mi sie. Z logicznego punktu widzenia - ignorujemy kogos = nie zauwazamy jego wypowiedzi. Jaki, wiec sens by sie nam one wyswietlaly.

Na NIE: Z drugiej strony - wlasnie o ta specyfike fotkowego forum chodzi. Nazwijmy to 'ignorowaniem kogos wypowiedzi'. Tym samym nie wyswietla sie, co taka osoba pisze - moglaby bluzgac i tym podobne, a Ignorujacy zyje w nieswiadomosci tego (no ewentualnie domysla sie :P)... - bo takie posty zwyczajnie sie nie wyswietlaja...

Ja bym bardziej skłaniała się, ku temu by przy 'ignorowaniu' wypowiedzi zarowno Ignorujacego jak Ignorowanego dla siebie wzajemnie nie byly widziane, a nie tylko dla jednej ze stron. To pozwoli uniknac slownych 'docinkow', ktorych ewentualnie Ignorujaca osoba by nie widziala.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
speedtrax
speedtrax
  25 sierpnia 2015

"klikasz ignoruj" i daną osobę nie widzisz.....
;o)

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Tym samym nie wyswietla sie, co taka osoba pisze - moglaby bluzgac i tym podobne, a Ignorujacy zyje w nieswiadomosci tego (no ewentualnie domysla sie :P)... - bo takie posty zwyczajnie sie nie wyswietlaja...
skoro go ignoruje to raczej nie chce wiedzieć co 'Ma na myśli"
praksa
praksa
  26 sierpnia 2015

wie może ktoś czy przeszedł z tego działu jakikolwiek pomysł w życie fotki?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.