Pozbycie się ich...
Osoby nie posiadających gwiazd też powinni spokojnie korzystać z pełnej okazjonalności fotki.
Opisy powinny wrócić nawet do pięciu tysiąca znaków...;)
lista tematów
[Pomysłomat] Reklamy//OPISY// strona 1 z 2
Adblock od tego jest żeby pomagać, może nie idealnie i nie wszystkie reklamy, ale te najgorsze blokuje.
Z ciekawości wyłączyłem go i przejrzałem parę profili, zdecydowanie lepiej z abp.
ale jednak skomentuje ;)
Konto usunięte: Proponujesz na forum pozbycie się reklam dzięki, którym w sporej pewnie części portal działa
Skąd taki szary burek może wiedzieć na czym ten portal zarabia;)
Ty już nim zostałeś przychodząc na świat:)
A z drugiej strony czytaj uważnie posty a później się wypowiadaj panie "inteligentny"
Więcej kultury jeżeli cię w domu nie nauczyli.
Nie szarpcie się proszę, każdy z Was ma swoje racje. Uszanujcie to :-).
speedtrax: Pozbycie się ich...
Osoby nie posiadających gwiazd też powinni spokojnie korzystać z pełnej okazjonalności fotki.
Jeden z programów blokujących reklamy sprawę załatwia.
Jak wspomniałeś sam:
.
Jak najbardziej jestem za powrotem tej opcji .
Postaram się Madziu.
Od tego są reklamy żeby na nich zarabiać, stąd wiem.
Kultury nauczyli mnie na tyle wystarczająco abym wiedział, że za pomoc należy podziękować, a nie zarzucać jakieś swoje fantazje, tak na marginesie nie do końca zrozumiałe.
A inteligentny jestem na tyle, że potrafię sobie sam poradzić z reklamami zamiast zakładać jakieś durne tematy na forum. Polecam myślenie, albo chociaż google.
Konto usunięte: A inteligentny jestem na tyle, że potrafię sobie sam poradzić z reklamami zamiast zakładać jakieś durne tematy na forum.
jesteś tak "inteligentny" czy takiego udajesz?
po "2" Tylko w tym problem, że mi się w ogóle nie wyświetlają.
po "3" czytaj ze zrozumieniem.
"błądzisz między wierszami"
a ja tobie polecam a nawet życzę większego ilorazu, niestety tobie google nawet nie pomoże.