SOBlESKI
SOBlESKI
  15 czerwca 2015 (pierwszy post)

Jako, że jestem z czasów pomarańczowej piaskownicy i różowego z serduszkami flirtu to pragnę aby przywrócono opcję blokowania wyskakujących okien priv gdyż mam dość ludzi, którzy oferują mi oddanie się za różne kwoty pieniężne między innymi : 1000zł, 2000zł itp.

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  22 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jako, że jestem z czasów pomarańczowej piaskownicy i różowego z serduszkami flirtu

:wspomina z łezką w kąciku oka: :P

Stricte:
Konto usunięte
Konto usunięte: to pragnę aby przywrócono opcję blokowania wyskakujących okien priv gdyż mam dość ludzi, którzy oferują mi oddanie się za różne kwoty pieniężne między innymi : 1000zł, 2000zł itp.

Tego nie zauważyłeś?
http://www.fotka.pl/ustawienia/czat

Nie jest to całkowita blokada priv, jak ponad 2 lata temu miało to miejsce, ale to spore udogodnienie d83dde09
SOBlESKI
SOBlESKI
  22 czerwca 2015
esquilo
esquilo: SOBlESKI: Jako, że jestem z czasów pomarańczowej piaskownicy i różowego z serduszkami flirtu :wspomina z łezką w kąciku oka: :P Stricte:SOBlESKI: to pragnę aby przywrócono opcję blokowania wyskakujących okien priv gdyż mam dość ludzi, którzy oferują mi oddanie się za różne kwoty pieniężne między innymi : 1000zł, 2000zł itp. Tego nie zauważyłeś?http://www.fotka.pl/ustawienia/czat Nie jest to całkowita blokada priv, jak ponad 2 lata temu miało to miejsce, ale to spore udogodnienie

Nie chodzi o te prywatne, tylko wyskakujące dymki na czacie, kiedyś można było je wyłączyć i chce to przywrócić, a prywatne i tak są ograniczone, więc sram na nie.
esquilo
esquilo
  22 czerwca 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chodzi o te prywatne, tylko wyskakujące dymki na czacie, kiedyś można było je wyłączyć i chce to przywrócić, a prywatne i tak są ograniczone, więc sram na nie.

Okejsia, teraz to czaję, mogłeś to uściślić na początku.
Jak dla mnie 50/50 % ;>.

P.S. Opcja "wycisz chwilowo" (na mainie) to za mało :woot:?
SOBlESKI
SOBlESKI
  22 czerwca 2015
esquilo
esquilo: SOBlESKI: Nie chodzi o te prywatne, tylko wyskakujące dymki na czacie, kiedyś można było je wyłączyć i chce to przywrócić, a prywatne i tak są ograniczone, więc sram na nie. Okejsia, teraz to czaję, mogłeś to uściślić na początku. Jak dla mnie 50/50 % ;>.

Ważne, że w końcu doszło się do porozumienia, a znając to community to zapewne będą mieć to w d, bo dodają to co im się spodoba, a nie to co podoba się jakiejś ilości użytkowników, więc w sumie zastanawiałem się nad usunięciem tego całkowicie
esquilo
esquilo
  22 czerwca 2015

Troszkę się zakręciliśmy.
Już wyjaśniam:
Rozmawiałam z userem na pw i chciałam uściślić:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ważne

Chodzi o to, żeby przy blokadzie w ogóle okienko priv się nie włączało/nie wyskakiwało.
Shaitan
Shaitan
  23 czerwca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jako, że jestem z czasów pomarańczowej piaskownicy i różowego z serduszkami flirtu to pragnę aby przywrócono opcję blokowania wyskakujących okien priv gdyż mam dość ludzi, którzy oferują mi oddanie się za różne kwoty pieniężne między innymi : 1000zł, 2000zł itp.

Wspomniana przez Magdę blokada i tak w znaczącym stopniu ogranicza uciążliwy spam a o ile wiem CAŁKOWITA blokada priv czatowych nie ma szans na przejście, choć jeszcze jako MG czatu ostro o to piłowałem FT - po czasie dodali blokadę częściową i musimy się tym zadowolić.
SOBlESKI
SOBlESKI
  23 czerwca 2015
Shaitan
Shaitan: SOBlESKI: Jako, że jestem z czasów pomarańczowej piaskownicy i różowego z serduszkami flirtu to pragnę aby przywrócono opcję blokowania wyskakujących okien priv gdyż mam dość ludzi, którzy oferują mi oddanie się za różne kwoty pieniężne między innymi : 1000zł, 2000zł itp. Wspomniana przez Magdę blokada i tak w znaczącym stopniu ogranicza uciążliwy spam a o ile wiem CAŁKOWITA blokada priv czatowych nie ma szans na przejście, choć jeszcze jako MG czatu ostro o to piłowałem FT - po czasie dodali blokadę częściową i musimy się tym zadowolić.

A co z mutowaniem na zawsze? Jaki jest sens mutowania kogoś na chwilę, skoro wyjdzie i wejdzie i znowu czytam tego barana? Pół fotki zmutowałem, wchodzę dzisiaj i znowu Ci sami nieśmieszni ludzie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.