ErykaxD
Reputacja: 19 | BluzgometrTM: 26
ErykaxD
  12 maja 2015 (pierwszy post)

Pytanie kieruję do kogoś z "obsługi" fotki jak i zwyczajnych fotkowiczów. Czy jest realna szansa,aby wróciła możliwość edytowania albumu,oraz przenoszenia fotek z albumu JA do albumu prywatnego lub takiego gdzie są nasze prace,obrazy etc.?

Shaitan
Shaitan
  12 maja 2015
ErykaxD
ErykaxD: Czy jest realna szansa,aby wróciła możliwość edytowania albumu,oraz przenoszenia fotek z albumu JA do albumu prywatnego lub takiego gdzie są nasze prace,obrazy etc.?

Nie sądzę, choć jestem za przywróceniem tego - poza albumami prywatnymi.
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  12 maja 2015

albumy jak najbardziej tak

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

NataliaP88
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
NataliaP88
  12 maja 2015

Jestem za,fajnie by było jeśli byście to przywrocili zarówno przenoszenie fotek z jednego albumu do drugiego,jak i album prywatny tylko dla znajomych np.

Niereformowalny
Niereformowalny
  12 maja 2015
ErykaxD
ErykaxD: Czy jest realna szansa

Oby, "pomysł" popieram jak najbardziej- celowo w cudzysłów bowiem opcja była, ale ją zlikwidowali :zonk:
WaitingOnlyForYou
WaitingOnlyForYou
  13 maja 2015

No miło by było mieć raz jeszcze albumy, bo to troszkę mija się z celem.. macie w nazwie 'fotka'.. a z fotkami to tu zrobić można tylko tyle:

- dodać
- usunąć

WOW.

Nom
Nom
  15 maja 2015

Przywrócenie albumów, jestem za
a zwłaszcza tych widocznych tylko dla mnie

Galicjanin86
Galicjanin86
  21 maja 2015

ale narobili zamieszania ;/ zaraz usunę konto w pi...

NightShadow90
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 29
NightShadow90
  21 maja 2015

No bez przesady, wszystko od teraz jest jawne. Jak najbardziej jestem za przywróceniem możliwości przenoszenia miedzy albumami zdjęć i przywrócenia możliwość ukrywania albumów.

Psyko
Psyko
  31 maja 2015

Za ale albumy prywatne :nie: co wie co tam dodajecie ;]

zzz5
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 143
zzz5
  31 maja 2015

piszecie te pomysły a nie wiem czy chociaż jeden z nich był wprowadzony xD Dal mnie ten dział to ogólnie " wyżalcie sie i tak nic z tym nie zrobimy ale wam ulży " ;)

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  4 czerwca 2015

zostanie na ogólnym o Fotka zostal poruszony juz ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.