Jacek80
Jacek80
  26 kwietnia 2015 (pierwszy post)

Zamiast celowania w strzałki, żeby przełączyć zdjęcie na następne albo poprzednie, może by tak zrobić jak TUTAJ , że wystarczy kliknąć prawą połowę zdjęcia, żeby przejść do następnej albo lewą, żeby wybrać wcześniejszą fotkę. Na chwilę obecną trzeba celować w strzałki ( w szczególności, że się one przemieszczają w zależności od rozmiaru zdjęcia)

pograzonywplaczu
pograzonywplaczu
  29 kwietnia 2015

W tym Linku cO dAŁeś też się strzałki przemieszczają
więc niech będzie nadal tak jak jest
bo jak zaczną kombinować to jeszcze coś zgorszą niż ulepszą

Jacek80
Jacek80
  30 kwietnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: W tym Linku cO dAŁeś też się strzałki przemieszczają

strzałki się może i przemieszczają, ale nie musisz ich gonić myszką, bo wystarczy, że klikniesz w lewą lub prawą połowę zdjęcia ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: jak zaczną kombinować to jeszcze coś zgorszą

tu chyba nie ma co zepsuć ;)
Psyko
Psyko
  1 maja 2015
Jacek80
Jacek80: Zamiast celowania w strzałki, żeby przełączyć zdjęcie na następne albo poprzednie,

Jacek co zrobisz nie ma jak fotka z 2008 roku wtedy sie fajnie przeglodaolo zdjecia do 2012 teraz dno te zmiany maskakra i na dodatek zauważyłem dodatkowy pomysł na prezenty ::zonk:
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  2 maja 2015
Jacek80
Jacek80: Zamiast celowania w strzałki, żeby przełączyć zdjęcie na następne albo poprzednie, może by tak zrobić jak TUTAJ , że wystarczy kliknąć prawą połowę zdjęcia, żeby przejść do następnej albo lewą, żeby wybrać wcześniejszą fotkę. Na chwilę obecną trzeba celować w strzałki ( w szczególności, że się one przemieszczają w zależności od rozmiaru zdjęcia)

ciekawy pomysł :tak:
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.