Niektórym użytkownikom nie odpowiada to że jest tu mieszane towarzystwo singli i par dlatego proponuje proste rozróżnienie tych osób umieszczone na zdjęciu profilowym w postaci jakieś ikonki . Wówczas od razu będzie wiadomo z kim się rozmawia i nie będzie to przeszkadzało innym . Co o tym sądzicie ?
[Pomysłomat] Ikonka - singiel , para
to później będzie się musiało z tego tłumaczyć , kłamstwo ma krótkie nogi chyba że to specjalista w mówieniu półprawd :).
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bardzo dziękuje za informacje która nie do końca rozwiązuje problem . Co z tego gdy sobie tą opcję włączę a inni nie , jaki to ma sens ? Przecież wiem jaki jest mój stan ale stan innych dopiero poznam gdy będę szczegółowo przeglądał jego lub jej profil co kosztuje czas i jest żmudne albo nie chce przeglądać tego profilu . A tu chodzi o szybkie skategoryzowanie z kim rozmawiam .
Jestem na nie, tak to nie będzie miało sensu bo nie każdy chce podawać, tak samo jak z miejscowością, czasem dopiero w rozmowie wychodzi że osoba mieszka po za miastem który podała lub też ma kogoś i nie szuka...
Od tego jest zakładka Szukaj i tam masz opcje selekcji np. statusy, możesz przeglądać profile jakie Cię tylko interesują. :)
I tu odpowiedziałeś mi na pytanie , które mnie nurtowało . Komu te kłamstwo jest potrzebne , dlaczego niektórzy tego nie chcą . Odpowiedź jest jedna Tym którym to rozwiązanie nie przyniesie korzyści , nie będą mogli bawić się innymi, oszukiwać, wykorzystywać ich naiwność, dowartościowywać itp. Jednym słowem fotka jest iluzją rzeczywistości podaję słodkie kłamstwa i biada Tym co uwierzą i myślą że to co innego, albo szukają tu uczucia, miłości .