muschold
muschold
  23 marca 2015 (pierwszy post)

Niektórym użytkownikom nie odpowiada to że jest tu mieszane towarzystwo singli i par dlatego proponuje proste rozróżnienie tych osób umieszczone na zdjęciu profilowym w postaci jakieś ikonki . Wówczas od razu będzie wiadomo z kim się rozmawia i nie będzie to przeszkadzało innym . Co o tym sądzicie ?

Shaitan
Shaitan
  24 marca 2015

Mogłoby być, tylko i tak spora część ludzi będzie kłamać ;)

muschold
muschold
  24 marca 2015

to później będzie się musiało z tego tłumaczyć , kłamstwo ma krótkie nogi chyba że to specjalista w mówieniu półprawd :).

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  25 marca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Co o tym sądzicie ?

w zakładce 'OSOBOWOŚĆ' w opisie jest opcja zaznaczenia, czy jest sie wolnym, czy zajetym, moim zdaniem to w zupełności wystarczy i nie widze potrzeby dodawania dodatkowo jakichs ikonek.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
muschold
muschold
  25 marca 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

bardzo dziękuje za informacje która nie do końca rozwiązuje problem . Co z tego gdy sobie tą opcję włączę a inni nie , jaki to ma sens ? Przecież wiem jaki jest mój stan ale stan innych dopiero poznam gdy będę szczegółowo przeglądał jego lub jej profil co kosztuje czas i jest żmudne albo nie chce przeglądać tego profilu . A tu chodzi o szybkie skategoryzowanie z kim rozmawiam .

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  25 marca 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Jestem na nie, tak to nie będzie miało sensu bo nie każdy chce podawać, tak samo jak z miejscowością, czasem dopiero w rozmowie wychodzi że osoba mieszka po za miastem który podała lub też ma kogoś i nie szuka...

Konto usunięte
Konto usunięte: Co z tego gdy sobie tą opcję włączę a inni nie , jaki to ma sens ?
To nie jest portal stricte randkowy, taki przymus by się nie spodobał wielu użytkownikom, jak ktoś szuka kogoś do poznania to przeważnie ma podane.

Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież wiem jaki jest mój stan ale stan innych dopiero poznam gdy będę szczegółowo przeglądał jego lub jej profil co kosztuje czas i jest żmudne albo nie chce przeglądać tego profilu . A tu chodzi o szybkie skategoryzowanie z kim rozmawiam .
Od tego jest zakładka Szukaj i tam masz opcje selekcji np. statusy, możesz przeglądać profile jakie Cię tylko interesują. :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
muschold
muschold
  26 marca 2015

I tu odpowiedziałeś mi na pytanie , które mnie nurtowało . Komu te kłamstwo jest potrzebne , dlaczego niektórzy tego nie chcą . Odpowiedź jest jedna Tym którym to rozwiązanie nie przyniesie korzyści , nie będą mogli bawić się innymi, oszukiwać, wykorzystywać ich naiwność, dowartościowywać itp. Jednym słowem fotka jest iluzją rzeczywistości podaję słodkie kłamstwa i biada Tym co uwierzą i myślą że to co innego, albo szukają tu uczucia, miłości .

Leejdi
Leejdi
  28 marca 2015
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: nie widze potrzeby dodawania dodatkowo jakichs ikonek.

:tak:
muschold
muschold
  28 marca 2015

Dla osób w związkach owszem oni nie widzą potrzeby, bo po co by im tylko przeszkadzało, dla singli tak wiedzieliby z kim rozmawiają i czy mogą nawiązać bliższe relację . Tak sądzę .

moniqee
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 0
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.