Siema
Mam pomysł żeby wprowadzono podobnie jak kiedyś było podglądacz, głosy i powiadomienia na wierzchu tam gdzie opcja wejścia na profil i wylogowywanie się.
Nie trzeba wchodzić w profil tylko od razu mieć te opcje na wierzchu.
Po co mam przeskakiwać dwie strony niepotrzebnie jak można od razu wejść w to co chcemy.Jak chcecie to dopiszcie co wy byście jeszcze chcieli.
[Pomysłomat] Szybszy podglądacz i powiadomienia.
Fotka.pl to serwis społecznościowy, który istnieje od 2001 roku. W tej chwili liczy ponad 870 tysięcy realnych użytkowników w miesiącu i w związku z tym jest jednym z największym portali tego typu w Polsce. Po wielu latach, nadszedł czas na zmiany.
Eksperci zgodnie oceniają, Takie rozwiązanie pozwala wygodnie korzystać z serwisu na przykład za pomocą coraz bardziej popularnych tabletów,Tyle
Można to załatwić odpowiednim skryptem do przeglądarki lub dodać sobie na pasek pod adresem strony poszczególne odnośniki. Niemniej przyznam, że sposób nawigacji w serwisie pozostawia wiele do życzenia i popieram pomysł
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
myślę w obie strony nie tylko dla userów ale i dla fotki
rozumiem reklamy kto ma gwiazdę ich nie ma w ogóle
kto ma limity danych w modemach traci przez skakanie po stronach
fotka też się obciąża przez to że ładujemy strony niepotrzebnie
I co najlepsze tylko piszę o ułatwieniu. Nie widzę szkody dla użytkowników fotki. Na reklamach straty? A wygodę z korzystania ktoś liczy? To bardzo ważny element. Co im po reklamie jeśli bez przyciągania ludzi stracą znowu popularność?
Blizard, bigpoint, kongregate, fejs i nk do dziś korzystają z moich pomysłów na fotce masz wyróżnianie profili mojego autorstwa a było tych pomysłów przed przemeblowaniami i moim odejściem na fotce więcej. Nie masz zysku bez popularności i wygody. Masz inne zdanie opowiedz o swoich doświadczeniach. Chętnie posłucham. :)
Ja to wszystko doskonale rozumiem.
Ja się tylko odniosłem do tego 'dlaczego tak może być, że jest tyle skakania' (w sposób ironiczny, ale celny).
:)
Yyyyyyyy czy ja napisałem gdzieś, że to zły pomysł? raczej nie :)
Mam doświadczenie tak bogate jak Arabia Saudyjska jest bogata w złoża ropy naftowej, ale chroni mnie tajemnica handlowa i kaluzula sumienia zatem sam widzisz, że nie da rady :)
btw. nk to już konający twór (i twórcy nk już sprzedali go, póki ktoś jeszcze dał kase za ten tonący twór z userami odpływającymi szybciej niż Michael Phelps na basenie olimpijskim).. tam już tylko ludzie w gry grają i sam nie wiem kto tam jeszcze o zdrowych zmysłach siedzi... :)