tommy332
tommy332
  11 stycznia 2015 (pierwszy post)

,żeby Ci samotni desperaci, którzy wypisują tam teksty typu "hej poznam dziewczynę, która odmieni moje życie, bo się spieprzyło.. tylko puste patrzą na wygląd, jestem miły, wrażliwy, spokojny (nie mam jaj i lubię w kuciapę)" w końcu ruszyli swoje zakorzenione w fotelu dupsko i wyszli na dwór kogoś poznać. Przemyślcie to dobrze.

Ezri1986
Ezri1986
  11 stycznia 2015

Część osób szuka na fotce bo po prostu nie ma okazji spotkać w realu. Praca przez 7 dni w tygodniu, stałe grono współpracowników, brak towarzystwa które wychodziłoby na wspólne imprezy (co to za imprezowanie samemu/ samej?). Nie każdy będzie zaczepiać obce kobiety na ulicy czy poszukiwać na dyskotece (nie każdy chce zresztą taką dyskotekową dziewczynę). Przyczyn jest dużo i nie każdy ogłaszający się w necie to desperat/ leń/ gość bez jaj.

arturro91
arturro91
  11 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Część osób szuka na fotce bo po prostu nie ma okazji spotkać w realu. Praca przez 7 dni w tygodniu, stałe grono współpracowników, brak towarzystwa które wychodziłoby na wspólne imprezy (co to za imprezowanie samemu/ samej?). Nie każdy będzie zaczepiać obce kobiety na ulicy czy poszukiwać na dyskotece (nie każdy chce zresztą taką dyskotekową dziewczynę). Przyczyn jest dużo i nie każdy ogłaszający się w necie to desperat/ leń/ gość bez jaj.

Zgadzam się w stu procentach. Poza tym według mnie są ludzie na fotka.pl, którzy potrafią być po prostu sobą i miło poprowadzić rozmowę. Wole takich ludzi, niż pjane osoby w barze, bo przynajmniej są sobą.
CharlieHebdo
CharlieHebdo
  13 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ,żeby Ci samotni desperaci, którzy wypisują tam teksty typu "hej poznam dziewczynę, która odmieni moje życie, bo się spieprzyło.. tylko puste patrzą na wygląd, jestem miły, wrażliwy, spokojny (nie mam jaj i lubię w kuciapę)" w końcu ruszyli swoje zakorzenione w fotelu dupsko i wyszli na dwór kogoś poznać. Przemyślcie to dobrze.

Czemu takie debilne tematy przechodzą a mój został zablokowany!? Skandal
CharlieHebdo
CharlieHebdo
  13 stycznia 2015

TROLLOMAT

tommy332
tommy332
  13 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Część osób szuka na fotce bo po prostu nie ma okazji spotkać w realu. Praca przez 7 dni w tygodniu, stałe grono współpracowników, brak towarzystwa które wychodziłoby na wspólne imprezy (co to za imprezowanie samemu/ samej?). Nie każdy będzie zaczepiać obce kobiety na ulicy czy poszukiwać na dyskotece (nie każdy chce zresztą taką dyskotekową dziewczynę). Przyczyn jest dużo i nie każdy ogłaszający się w necie to desperat/ leń/ gość bez jaj.

Określiłem jasno kim są dla mnie desperaci i nie miałem na myśli wszystkich. Czytaj ze zrozumieniem kochana. :>

Konto usunięte
Konto usunięte: Zgadzam się w stu procentach. Poza tym według mnie są ludzie na fotka.pl, którzy potrafią być po prostu sobą i miło poprowadzić rozmowę. Wole takich ludzi, niż pijane osoby w barze, bo przynajmniej są sobą.

Jest tutaj multum ludzi i znajdą się osobniki każdego pokroju to jest logiczne.. ale poza twoim "normalnym" światem na fotce nie istnieją żadne inne miłe i spokojne osoby w tym realnym świecie? Tak wnioskuje z twojej wypowiedzi ;p Jeśli szukasz tylko w barach to się nie dziw, że spotykasz same pijane osoby :x Poszukaj w innych miejscach, a znajdziesz!

Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu takie debilne tematy przechodzą a mój został zablokowany!? Skandal

Debilne, bo?? Lepiej pomóc samotnym na tym portalu niż tylko tworzyć im nowe miejsca do użalania się, bo biedni nie umieją poznać dziewczyn w realu. Tak rozumiem.. nie każdy facet to samiec alfa, ale jaja wypadałoby mieć. Poza tym jeśli już to są zwykłe wiadomości i można napisać, a nie czekać, aż jakaś dziewczyna zrobi łaskę i odpisze.
arturro91
arturro91
  13 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie istnieją żadne inne miłe i spokojne osoby w tym realnym świecie?

Oczywiście, że istnieją d83dde0a
tommy332
tommy332
  13 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: tommy332: nie istnieją żadne inne miłe i spokojne osoby w tym realnym świecie? Oczywiście, że istnieją

d83dde09
ZientulaEXP
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 5
ZientulaEXP
  14 stycznia 2015

nie da się zmienić desperatów ani zabronić im tak pisać bo przeniosą się tylko w inny dział

jeden pozytyw tego to taki że jak zmienisz nazwę to zaczną pisać w dziale sex i może zaczną się rodzić młode pokolenia częściej xD

bowemnieniemauczuc
bowemnieniemauczuc
  17 stycznia 2015

Skąd WY te pomysły
Bierzecie chyba 8 Godzin w gimbasistym DOMU źleWAM słuŻY ?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.