,żeby Ci samotni desperaci, którzy wypisują tam teksty typu "hej poznam dziewczynę, która odmieni moje życie, bo się spieprzyło.. tylko puste patrzą na wygląd, jestem miły, wrażliwy, spokojny (nie mam jaj i lubię w kuciapę)" w końcu ruszyli swoje zakorzenione w fotelu dupsko i wyszli na dwór kogoś poznać. Przemyślcie to dobrze.
lista tematów
[Pomysłomat] Zastąpienie działu "Randka" działem "Motywacja"...
Część osób szuka na fotce bo po prostu nie ma okazji spotkać w realu. Praca przez 7 dni w tygodniu, stałe grono współpracowników, brak towarzystwa które wychodziłoby na wspólne imprezy (co to za imprezowanie samemu/ samej?). Nie każdy będzie zaczepiać obce kobiety na ulicy czy poszukiwać na dyskotece (nie każdy chce zresztą taką dyskotekową dziewczynę). Przyczyn jest dużo i nie każdy ogłaszający się w necie to desperat/ leń/ gość bez jaj.
Konto usunięte: Część osób szuka na fotce bo po prostu nie ma okazji spotkać w realu. Praca przez 7 dni w tygodniu, stałe grono współpracowników, brak towarzystwa które wychodziłoby na wspólne imprezy (co to za imprezowanie samemu/ samej?). Nie każdy będzie zaczepiać obce kobiety na ulicy czy poszukiwać na dyskotece (nie każdy chce zresztą taką dyskotekową dziewczynę). Przyczyn jest dużo i nie każdy ogłaszający się w necie to desperat/ leń/ gość bez jaj.
Zgadzam się w stu procentach. Poza tym według mnie są ludzie na fotka.pl, którzy potrafią być po prostu sobą i miło poprowadzić rozmowę. Wole takich ludzi, niż pjane osoby w barze, bo przynajmniej są sobą.
Konto usunięte: ,żeby Ci samotni desperaci, którzy wypisują tam teksty typu "hej poznam dziewczynę, która odmieni moje życie, bo się spieprzyło.. tylko puste patrzą na wygląd, jestem miły, wrażliwy, spokojny (nie mam jaj i lubię w kuciapę)" w końcu ruszyli swoje zakorzenione w fotelu dupsko i wyszli na dwór kogoś poznać. Przemyślcie to dobrze.
Czemu takie debilne tematy przechodzą a mój został zablokowany!? Skandal
Konto usunięte: Część osób szuka na fotce bo po prostu nie ma okazji spotkać w realu. Praca przez 7 dni w tygodniu, stałe grono współpracowników, brak towarzystwa które wychodziłoby na wspólne imprezy (co to za imprezowanie samemu/ samej?). Nie każdy będzie zaczepiać obce kobiety na ulicy czy poszukiwać na dyskotece (nie każdy chce zresztą taką dyskotekową dziewczynę). Przyczyn jest dużo i nie każdy ogłaszający się w necie to desperat/ leń/ gość bez jaj.
Określiłem jasno kim są dla mnie desperaci i nie miałem na myśli wszystkich. Czytaj ze zrozumieniem kochana. :>
Konto usunięte: Zgadzam się w stu procentach. Poza tym według mnie są ludzie na fotka.pl, którzy potrafią być po prostu sobą i miło poprowadzić rozmowę. Wole takich ludzi, niż pijane osoby w barze, bo przynajmniej są sobą.
Jest tutaj multum ludzi i znajdą się osobniki każdego pokroju to jest logiczne.. ale poza twoim "normalnym" światem na fotce nie istnieją żadne inne miłe i spokojne osoby w tym realnym świecie? Tak wnioskuje z twojej wypowiedzi ;p Jeśli szukasz tylko w barach to się nie dziw, że spotykasz same pijane osoby :x Poszukaj w innych miejscach, a znajdziesz!
Debilne, bo?? Lepiej pomóc samotnym na tym portalu niż tylko tworzyć im nowe miejsca do użalania się, bo biedni nie umieją poznać dziewczyn w realu. Tak rozumiem.. nie każdy facet to samiec alfa, ale jaja wypadałoby mieć. Poza tym jeśli już to są zwykłe wiadomości i można napisać, a nie czekać, aż jakaś dziewczyna zrobi łaskę i odpisze.