[ Profil ] Zgłoś naruszenie - Szablony
Kiedyś było coś podobnego, a teraz 'trzeba klepać' za każdym razem.
Zgłoś naruszenie - Domyślne zaznaczenie
Zgłoś naruszenie - Inne
Co myślicie?
Czy to daremny pomysł, bo nikt nie zgłasza już profili itp.?
lista tematów
[Pomysłomat] [ Profil ] Zgłoś naruszenie - Szablony
Niektórzy zgłaszają podejrzane profile, bo wiele z nich jest blokowanych, ale większość osób zapewne ignoruje fikcyjne konta i te dziwne linki w opisach. Wydaje mi się, że po prostu ludzie nie podchodzą poważnie do tego serwisu i dlatego nie przejmują się spamem/ fałszywymi kontami. Zgłaszanie co chwile naruszenia regulaminu mija się trochę z celem, bo tego spamu jest tutaj sporo i każdy kto go zgłosi wie, że za kilka dni znów ktoś zacznie spamować, albo założy ponownie fałszywe konto...
woland: Było i celowo zostało usunięte - bo służyło do masowego zgłaszania nawet niewinnych osób - teraz zgłaszając trzeba się odrobinę wysilić.
Ok rozumiem :D
Zatem 'klepanka' pozostanie ;D
lub zrobić podpis ( check box'a, którego trzeba zaznaczyć, że jeśli to żart itp i będzie się masowo 'wygłupiać' to możliwość zgłaszania będzie ograniczona lub zablokowana na to konto co zgłasza)? wiem, że to nie ideał, ale jakaś opcja
woland: BuziajMnieWusta: Kiedyś było coś podobnego, a teraz 'trzeba klepać' za każdym razem
Było i celowo zostało usunięte - bo służyło do masowego zgłaszania nawet niewinnych osób - teraz zgłaszając trzeba się odrobinę wysilić.
To się kasuje wszystkie opcje?
Ja myślałem że tylko te które nie są poprawnie wykorzystywane przez ludzi.
Była kiedyś taka strona co nie dało się zrobić słowa dłuższego niż ileś znaków obok siebie tylko nie pamiętam już nazwy. Fajnie to rozegrali bo trzeba było każdy link spacjami kroić żeby był dodany i ludzie znacznie rzadziej linki wstawiali.