BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  11 stycznia 2015 (pierwszy post)
[ Profil ] Zgłoś naruszenie - Szablony

Kiedyś było coś podobnego, a teraz 'trzeba klepać' za każdym razem.

Zgłoś naruszenie - Domyślne zaznaczenie

Zgłoś naruszenie - Inne

Co myślicie?
Czy to daremny pomysł, bo nikt nie zgłasza już profili itp.?
arturro91
arturro91
  11 stycznia 2015

Niektórzy zgłaszają podejrzane profile, bo wiele z nich jest blokowanych, ale większość osób zapewne ignoruje fikcyjne konta i te dziwne linki w opisach. Wydaje mi się, że po prostu ludzie nie podchodzą poważnie do tego serwisu i dlatego nie przejmują się spamem/ fałszywymi kontami. Zgłaszanie co chwile naruszenia regulaminu mija się trochę z celem, bo tego spamu jest tutaj sporo i każdy kto go zgłosi wie, że za kilka dni znów ktoś zacznie spamować, albo założy ponownie fałszywe konto...

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  12 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś było coś podobnego, a teraz 'trzeba klepać' za każdym razem

Było i celowo zostało usunięte - bo służyło do masowego zgłaszania nawet niewinnych osób - teraz zgłaszając trzeba się odrobinę wysilić.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  12 stycznia 2015
woland
woland: Było i celowo zostało usunięte - bo służyło do masowego zgłaszania nawet niewinnych osób - teraz zgłaszając trzeba się odrobinę wysilić.

Ok rozumiem :D
Zatem 'klepanka' pozostanie ;D

lub zrobić podpis ( check box'a, którego trzeba zaznaczyć, że jeśli to żart itp i będzie się masowo 'wygłupiać' to możliwość zgłaszania będzie ograniczona lub zablokowana na to konto co zgłasza)? wiem, że to nie ideał, ale jakaś opcja
ZientulaEXP
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 5
ZientulaEXP
  13 stycznia 2015
woland
woland: BuziajMnieWusta: Kiedyś było coś podobnego, a teraz 'trzeba klepać' za każdym razem Było i celowo zostało usunięte - bo służyło do masowego zgłaszania nawet niewinnych osób - teraz zgłaszając trzeba się odrobinę wysilić.

To się kasuje wszystkie opcje?
Ja myślałem że tylko te które nie są poprawnie wykorzystywane przez ludzi.
Była kiedyś taka strona co nie dało się zrobić słowa dłuższego niż ileś znaków obok siebie tylko nie pamiętam już nazwy. Fajnie to rozegrali bo trzeba było każdy link spacjami kroić żeby był dodany i ludzie znacznie rzadziej linki wstawiali.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.