Spróbujcie zmienić wygląd Fotka ;) Według mnie coraz bardziej popularne robią się tzw. kafelki i myślę że to byłoby ok ;)
[Pomysłomat] zmiana wyglądu serwisu
zmiany, zmiany, zmiany wyglądu trochę to ble, ble, ble. fotka nie potrzebuje zmian wyglądu tylko coś co sprawi, że nowi użytkownicy zechcą się tu logować i zakładać profile. może takie zmiany zaproponujcie, bo póki co to jest tak : tysiące profili które nie logowały się często od 6/7 lat profile widmo a reszta to fejki i co zostaje? NIC. Żeby wprowadzać zmiany trzeba mieć dla kogo
Założyłem sobie konto na Twitterze i to, co mnie właśnie zatrzymało tam, to prosty ale przejrzysty wyglad serwisu i przede wszystkim możliwość wyboru własnego tła. Tak samo Facebook przyciąga w jakimś stopniu ludzi tym swoim niebieskim kolorem ;)
przemeblować fotke tak jak to kiedyś robiono często zawsze byłem na nie
ale przyciemnić sobie takie forum żeby nie raził mnie biały ekran by było fajne
na razie mogę tylko na profilu coś zmienić co nie znaczy że pomysł dobrze zgadany nie można by wprowadzić
Metro i kafelki odpada :) wiekoszość nie kupuje windows 8 i telefonów noki :D bo kafelki sa do du.... :)
Już nic nie zmieniajcie. Wystarczy już tego wszystkiego. A każde zmiany dla wielu są fajne, dla innych nie. Ludzie tutaj czują się dobrze, każde nowe zmiany wizualne powodują, że się ucieka stąd. Fotka już wystarczająco unowocześniła swoja stronę. Ja mam sentyment do fotki i już! Jak już można podrasować, czyli udoskonalić tylko niektóre funkcje. ;)
po latach pouczeń by nie przerabiali całej fotki już nabrali rozumu po porażkach
wczoraj widziałem że pokasowali albumy i opcje prywatności zdjęć ale zachowali stare ustawienia
jak część albumów mam tylko dla znajomych to tak zostało więc już nie zmieniają mi profilu na chama tak jak to było kiedyś
jak by mi odkryli zdjęcia i zmieszali albumy to bym znowu znikł na rok albo i skasował konto
Mnie nie było też dłuższy czas.
Ale chodzi o to, że byłem już na portalu - który był również popularny jak fotka. Było to kilka lat temu, odkąd zaczeli zmieniać wszystko, portal upadł - bo ludzie powoli się wykruszyli.
Tutaj brakuje tylko funkcji i dodatków. Jeżeli chodzi o całość, wizerunek - tak jest dobrze, mnie się podoba.
Dużo jest pomyślane o bezpieczeństwie młodzieży i widzę, że cały czas jest uskutuczniane.