BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  10 stycznia 2015 (pierwszy post)
[ Klub Gwiazd ] Forum Klub Gwiazd przeniesione/wyróżnione do ogólnego działu Forum, tak jak Pomysłomat

lub

Lub inne mixy z działami 'premium' tylko dla gwiazd :)

Tamto forum z Klubu Gwiazd wek (albo jakoś podpiąć pod to normalne forum co już jest, bo jest bardziej 'żywe' niż tamto i jest więcej działów, a tam.. pustka) i dodać jedno forum 'Klub Gwiazd' , zrobić dostęp tylko dla ludzi z gwiazdą?
Lub na tym forum normalnym co jest bez gwizdy były by też działy tylko dla Klubu Gwiazd?

Zrobić coś takiego a la' Pomysłomat i wyróżnić (już teraz zam dział Pomysłomat.. bardzo rzuca sięw oczy zatem Klubu Gwiazd też by był bardziej widoczny)

By było praktyczniej i ludzie mimowolnie by się więcej udzielali lub działy 'może by ożyły' też pewne działy dostały by jakiegoś znamiona 'elitarności' lub by były bardziej merytoryczne.

Kto wie, może dzięki temu by więcej ludzi zakupiło gwiazdę ;D jakby miało komunikat.. chcesz coś napisać/podyskutować w tym dziale.. kup gwiazdę.

_____
btw.
To moje starsze screeny zatem nie ma na nim działu 'Pomysłomat' bo ten pomysł był jeszcze przed tym (i może z tego to się 'urodziło') ;D
i widzę, że Hydepark w aktualnej wersji powędrował wyżej niż dział Fotka.pl

CharlieHebdo
CharlieHebdo
  10 stycznia 2015

Nie poparłeś mojego pomysłu. Więc NIE. Przykro mi

BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  10 stycznia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie poparłeś mojego pomysłu. Więc NIE. Przykro mi

Nie rób mi tego :c
Chociaż tak lekko mnie pochwal :/

No bo.. fb to samo zUo i Hydepark by umarł przez to :x
CharlieHebdo
CharlieHebdo
  10 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: tak lekko mnie pochwal

nie mogę XD ale masz plusa
BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  10 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ale masz plusa

Zatem ten plus przeważy szalę!
d83ddc4d
FioletowyAlbin
Reputacja: -48 | BluzgometrTM: 1
FioletowyAlbin
  10 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte:

Jestem na takd83ddc4d
Mimo,że gwiazdy nie mam,to czasami mam ochotę podpatrzeć o czym ciekawym ( hehe ;) )piszą na tamtym forum,to nawet nie wiem jak szybko je znaleźć :woot: ,a nie ukrywam trochę siedze na fotce :P
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  13 stycznia 2015

Dobry pomysł

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  13 stycznia 2015

na tak :)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

CharlieHebdo
CharlieHebdo
  13 stycznia 2015

Dobra, forum z każdej grupy tutaj przyklejcie :)

Psyko
Psyko
  13 stycznia 2015

na tak pomysł bardzo fajny ;]

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  13 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto wie, może dzięki temu by więcej ludzi zakupiło gwiazdę ;D jakby miało komunikat.. chcesz coś napisać/podyskutować w tym dziale.. kup gwiazdę.

Chcesz wszystkim użytkownikom fotki spamować przeróżnymi tematami w powiadomieniach? Jeśli będzie możliwość takie powiadomienia zablokować jak w przypadku grupy Klub Gwiazd to jestem naTak. Bez powiadomień to tylko będą zaglądać stali bywalcy forum.

Może to ożywi umierające forum, podbijam pomysł:)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  13 stycznia 2015
gregbond
gregbond: Chcesz wszystkim użytkownikom fotki spamować przeróżnymi tematami w powiadomieniach?

Spam to jednak inne pojęcie.

Owszem ożywi.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.