[ Klub Gwiazd ] Forum Klub Gwiazd przeniesione/wyróżnione do ogólnego działu Forum, tak jak Pomysłomat
lub
Lub inne mixy z działami 'premium' tylko dla gwiazd :)
Tamto forum z Klubu Gwiazd wek (albo jakoś podpiąć pod to normalne forum co już jest, bo jest bardziej 'żywe' niż tamto i jest więcej działów, a tam.. pustka) i dodać jedno forum 'Klub Gwiazd' , zrobić dostęp tylko dla ludzi z gwiazdą?
Lub na tym forum normalnym co jest bez gwizdy były by też działy tylko dla Klubu Gwiazd?
Zrobić coś takiego a la' Pomysłomat i wyróżnić (już teraz zam dział Pomysłomat.. bardzo rzuca sięw oczy zatem Klubu Gwiazd też by był bardziej widoczny)
By było praktyczniej i ludzie mimowolnie by się więcej udzielali lub działy 'może by ożyły' też pewne działy dostały by jakiegoś znamiona 'elitarności' lub by były bardziej merytoryczne.
Kto wie, może dzięki temu by więcej ludzi zakupiło gwiazdę ;D jakby miało komunikat.. chcesz coś napisać/podyskutować w tym dziale.. kup gwiazdę.
_____
btw.
To moje starsze screeny zatem nie ma na nim działu 'Pomysłomat' bo ten pomysł był jeszcze przed tym (i może z tego to się 'urodziło') ;D
i widzę, że Hydepark w aktualnej wersji powędrował wyżej niż dział Fotka.pl
lista tematów
[Pomysłomat] [ Klub Gwiazd ] Forum Klub Gwiazd przeniesione/wyróżnione
na tak :)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Konto usunięte: Kto wie, może dzięki temu by więcej ludzi zakupiło gwiazdę ;D jakby miało komunikat.. chcesz coś napisać/podyskutować w tym dziale.. kup gwiazdę.
Chcesz wszystkim użytkownikom fotki spamować przeróżnymi tematami w powiadomieniach? Jeśli będzie możliwość takie powiadomienia zablokować jak w przypadku grupy Klub Gwiazd to jestem naTak. Bez powiadomień to tylko będą zaglądać stali bywalcy forum.
Może to ożywi umierające forum, podbijam pomysł:)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"