Pytanie do użytkowników portalu co myślicie o tym procedurze wykonywanym przez moderatorów?
Blokowanie konta przez moderatora
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Rozumiem że jesteś z grona fotka team i musisz bronić moderatorów, chciałbym usłyszeć opinię osób niezwiązanych z moderatorami
Funkcje moderatora pełnie od bardzo krótkiego czasu, więc można moją opinie podpiąć pod te, od osób niezwiązanych z FP i całym sztabem mającycm dodatkowe uprawnienia.
Uważam, że nakładanie blokad (różnych) przez moderatorów jest konieczne ! Nie wyobrażam sobie, żeby np. w nieskończoność dostawać niemoralne propozycje na pirv od niespełnionego seksualnie typa - choć na poczatek moge sama sobie poradzić, dodająć go do Czarnej Listy. I teraz rodzi się kwestia - czy zalozy nowe konto, bo nie ma co robić w zyciu i nadal będzie namiętnie wypisywał (wlaczając tryb zapętlania) czy odpuści. W tym przypadku blokady zakładane przez FT są bardzo przydatne - z tego co wiem to można zablokować całkowicie dostęp do fotki.
Poza tym, w naszym prywatnym życiu na kazdym kroku mamy jakies nakazy i zakazy - za niestosowanie się ponosimy konsekwencje, wiec nie widzę powodu ku temu, by uznać ze na fotce ma być totalna swoboda.
A może się mylę hihi , hmmm a może coś się zmieniło