Caly91
Caly91
  13 lutego 2019 (pierwszy post)

Pytanie do użytkowników portalu co myślicie o tym procedurze wykonywanym przez moderatorów?

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  13 lutego 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie do użytkowników portalu co myślicie o tym procedurze wykonywanym przez moderatorów?

W pełni popieram, gdy użytkownik nagminne badz w rażący sposób łamie regulamin. Takie zachowania odbierane sa negatywnie także, przez Użytkownikow, stosujacych sie do przyjetych zasadach.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Caly91
Caly91
  13 lutego 2019

Rozumiem że jesteś z grona fotka team i musisz bronić moderatorów, chciałbym usłyszeć opinię osób niezwiązanych z moderatorami

Dyana
Dyana
  13 lutego 2019

Funkcje moderatora pełnie od bardzo krótkiego czasu, więc można moją opinie podpiąć pod te, od osób niezwiązanych z FP i całym sztabem mającycm dodatkowe uprawnienia.

Uważam, że nakładanie blokad (różnych) przez moderatorów jest konieczne ! Nie wyobrażam sobie, żeby np. w nieskończoność dostawać niemoralne propozycje na pirv od niespełnionego seksualnie typa - choć na poczatek moge sama sobie poradzić, dodająć go do Czarnej Listy. I teraz rodzi się kwestia - czy zalozy nowe konto, bo nie ma co robić w zyciu i nadal będzie namiętnie wypisywał (wlaczając tryb zapętlania) czy odpuści. W tym przypadku blokady zakładane przez FT są bardzo przydatne - z tego co wiem to można zablokować całkowicie dostęp do fotki.

Poza tym, w naszym prywatnym życiu na kazdym kroku mamy jakies nakazy i zakazy - za niestosowanie się ponosimy konsekwencje, wiec nie widzę powodu ku temu, by uznać ze na fotce ma być totalna swoboda.

Jacek1982r
Jacek1982r
  13 lutego 2019
Moderator to pojęcie ogólne i każdy dział funkcyjny przypina sobie Moderator lecz ( MOD ) np forum , czat , kamerek , konta nie zablokuje bo nie ma do tego uprawnień , ewentualnie może zgłosić dane konto do zablokowanie .

A może się mylę hihi , hmmm a może coś się zmieniło
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 694
woland
  15 lutego 2019
Jacek1982r
Jacek1982r: może coś się zmieniło
Coś się zmieniło - nawet nie wszyscy FP mają uprawnienia do blokowania konta.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.