Szatan095
Szatan095
  6 lutego 2019 (pierwszy post)

Witam.

Odkąd mam fotkę ciągle mam wrażenie że nie działa ona właściwie i włączając filtr Małopolski dodaje miasta ze Śląska. Są 2 możliwości. 1. Brak edukacji osób odpowiedzialnych za dopasowywanie miast do województw 2. Osoby odpowiedzialne za oprogramowanie fotki nie zadbały o to aby w Małopolskich wyszukiwankach nie znalazł się także Śląsk czy też inne województwa.

Dostałem odpowiedź że da się gdzieś zawęzić wyniki wyszukiwania do miejsca docelowego i wybrać "Kraków". Najlepsze że nie otrzymałem informacji gdzie takie cudo się znajduje i jak to zmienić więc podzielając humor moderatorów z Fotka Team, macie jakieś rozwiązanie aby podczas oddawania decyzji szukało wam osoby z waszej okolicy choćby w promieniu 10 km a nie najbliższych 200?

IIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIII
  12 lutego 2019

Podejrzewam, że jeśli chodzi o zawężanie wyników wyszukiwania, to tutaj trzeba wejść w zakładkę "szukaj" ( a nie - "ONLINE" ). Tam rzeczywiscie jest możliwość wpisania konkretnego miasta, a nie wyłącznie województwa. Dodatkowo tuż obok są kropeczki w kółku - po rozwinięciu jest wiele filtrów, wedle których system będzie wyszukiwał ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.