Jestem w klubie a nie mogę cofnąć decyzji, piszę że tylko raz mogę to zrobić czemu?
lista tematów
Czemu nie mogę cofnąć decyzji
POWÓD - Użytkownicy posiadający dostęp do usługi Klub Gwiazd posiadają możliwość cofnięcia swojej decyzji na danym profilu. Dzienny limit cofania decyzji wynosi 10 głosów, jednak należy pamiętać, że u wybranego użytkownika decyzję można zmienić tylko jednorazowo.
HardStyle
Tu nie chodzi o nie zdecydowanie tylko właśnie przypadkowe naciśnięcie.. W aplikacji non stop się to zdarza, nie umiem z tego korzystać
Konto usunięte: Tu nie chodzi o nie zdecydowanie tylko właśnie przypadkowe naciśnięcie.. W aplikacji non stop się to zdarza,
Dokładnie tak jest, nie chwila uwagi i ciach Decyzja oddana. Aplikacja ma to do siebie że jest bardzo czułą na dotyk i zdarza się nawet że user nie jest świadom tego że oddał przypadkowo decyzję.
Dodam również że mi kilko krotnie zażyło się oddać przypadkowo decyzję na i
Możesz również korzystać z Fotka.com za pomocą przeglądarki internetowej w telefonie. A z aplikacji zrezygnować jeżeli zdarza się oddać przypadkowo Decyzję.
HardStyle
Osobiście powiem że z Apki nie korzystam wole na kompie oddać głos na daną osobę którą można zawsze zmienić napisałbym do FT jaki jest dokładnie problem