Za co gnoje zablokowaliście mi ponownie konto skoro nie wysyłałem nic niemoralnego , nie rozsyłałem spamu , ani seks ofert !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ban na PW vel 2. strona 1 z 2
Co do konta xxxxmatusxxxx pozwole sobie zacytowac:
Ban na pw nadaje autoamtycznie system wykrywajacy spam, tym bardziej, ze zapewne sa zgloszenia na Twoj profil.
Zaden moderator nie ingeruje w Twoje korespondencje to jedynie zgloszenia decyduja o Twojej blokadzie.
Jasns to dlaczego włśniie dostałem drugi raz bana!!!!!!!!!
Sloro nie wysyłałem żadnych seks ofert ani spamu!!!
Za co dostałem teraz bana skoro nie wysyłałem ani seks ofert , ani nie obraziłem nikogo ani nie wysyłałem spamu do nikogo !!!! Pytam dlaczego bezpodstawnie są blokowane konta! Za to ze prowadzi się zbyt dużo dialogów , do zbyt wielu osób się pisze, czy po prostu jednak jesteście jak wspomniałem wcześniej złodziejami żerującumi na kontach premium
Wstyd bo mam tu inne konto od ponad 10 lat i będę musiał zrezygnować z tego idiotycznego serwisu i przenieść się na badoo, tam przynajmniej nie ma takich głupich sytuacji
To juz ma to sprawdzić, bo nie będę długo czekał!!!!
Ty byś też była chamska jak ktoś by się ciebie czepiał bezpodstawnie lub blokował konto tylko dlatego bo prowadzisz systematyczne rozmowy na fotce!!!
Sprawdź w powiadomieniach, czy masz tam stosowne info co do twojej Blokady. Tam masz powód za co otrzymałeś i czas do kiedy masz blokadę.
Druga możliwość może być taka że wykorzystałeś dzienny limit (200) rozpoczynania nowych konwersacji dla posiadacza Pakietu Gwiazda, po północy dostaniesz kolejną pule. I wówczas to nie jest żaden nadany ban.
Wystarczy jak bawisz się w (KOPIUJ I WKLEJ) i tak dalej rozsyłając to do każdego z automatu, nie muszą być to sex oferty itp. Tak jak pisała jestemwczorajsza
Mam zablokowane pw
I powod nie jest podany rozumiesz?
Tylko data odblokowania
Uzyłem przycisku wklej kilka razy bo coś cytowałem , kogoś rozmowę i wysłałem do kilku osób
To nie był spam ! Uzytkuję fotkę ponad 12 lat , zapewne wiecej od Ciebie więc mi nie mów jak mam się zachowywać tu bo nigdy nie bylem blokowany